Instagram, LinkedIn en meer

Social media marketing Wijchen

Omdat we steeds meer tijd doorbrengen op sociale media, is het belangrijk voor bedrijven om hierop in te spelen. Veel ondernemers proberen in eerste instantie hun social media zelf te beheren, maar ontdekken al snel dat dit veel tijd en expertise vergt. Daarom bieden wij abonnementen aan in regio Wijchen voor een vaste maandelijkse prijs. Daarnaast is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Social media marketing Nijmegen

Wij nemen jouw zorgen uit handen

Hoewel het misschien eenvoudig lijkt, kost het professioneel en consistent beheren van social media meer tijd dan je zou verwachten. Het is belangrijk om dit van tevoren goed te overwegen. Je zult dan ook voldoende tijd en energie in je social media kanalen moeten investeren, wil je je social media kanalen naar een hoger niveau tillen. Als je denkt dat dit niet gaat lukken, overweeg dan om het uit te besteden aan een professionele partij voor social media marketing in Wijchen. Zo ben je verzekerd van consistente en professionele berichten die eenheid uitstralen.

Onze werkwijze voor social media marketing in Wijchen

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je overbrengen op jouw social media kanalen?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Voorbereidingen

Het is van belang dat de social media kanalen die jij wilt gaan inzetten een professionele uitstraling hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw kanalen eenheid uitstralen en dat jouw huisstijl erin terugkomt.

Stap 3 • Social media berichten

Doordat wij op een flexibele manier te werk gaan, kun je ervoor kiezen of je een maandelijks abonnement wil of dat wij op uurbasis werken. Afhankelijk daarvan stellen wij de berichten een maand van tevoren op. Indien dit de wens is, kunnen wij ook de fotografie uit handen nemen.

Stap 4 • Feedback en inplannen

Zodra alle berichten helemaal naar wens zijn, zorgen wij ervoor dat de berichten ingepland worden op de afgesproken dagen en tijden. Op die manier sta je niet voor verrassingen en weet je altijd wat er op de social media planning staat.

Waar bestaat social media marketing Wijchen uit?

Zoals we hierboven al uitgelegd hebben hangt het van de grootte van het abonnement af wat wij maandelijks voor je doen. Wat we áltijd voor je doen, ongeacht de grootte van het abonnement: 

– Het bedenken en schrijven en van teksten
– Het plaatsen van de berichten
– Het bericht wordt aangepast per medium
– Berichten beantwoorden of doorsturen

Kies je voor een uitgebreider abonnement? Dan kunnen we o.a. ook foto’ en video’s makens maken, leuke afbeeldingen ontwerpen en nieuwsberichten maken. Neem contact met ons op voor social media marketing in Wijchen. 

Werk waar wij trots op zijn