Vaste marketingpartner van

Brands Metaaltechniek

Brands Metaaltechniek is gevestigd in Velp (NB) en is gespecialiseerd in het produceren en toeleveren van fijnmechanische componenten, modulebouw en machinebouw. Het team bestaat uit vakmensen met passie voor metaal en techniek. Met deze passie zet Brands Metaaltechniek zich dagelijks in om de vraagstukken van klanten op te lossen.

Diensten: 
– social media kanalen
– fotografie
– videografie
– grafisch ontwerp

Wat wij als marketingpartner doen

De wens van Brands Metaaltechniek is om middels Online Marketing een beter beeld te geven van wat zij allemaal doen. Zo verbeelden wij hun identiteit via social media en nieuwsberichten. Maar ook worden we ingeschakeld om het bedrijf in beeld te brengen met video en foto’s in een real life situatie. Als grafisch vormgever ondersteunen we Brands Metaaltechniek met sprekende advertenties.

Wees uniek met foto’s

Om Brands Metaaltechniek in beeld te brengen zijn we ingeschakeld om bedrijfsfoto’s te maken. Deze foto’s gebruiken we onder andere voor de website en voor de social media berichten. De échte foto’s zorgen voor een professionele uitstraling en het straalt ook eenheid uit. Bij Brands Metaaltechniek hebben we op locatie de medewerkers met passie voor hun werk in beeld gebracht, de verschillende machines, maar ook de gezellige momenten als samen pauze houden en darten. Deze foto’s geven een goede indruk van welke sfeer er leeft binnen het bedrijf.

Video’s om je merk te versterken

Om duidelijk te maken waar Brands Metaaltechniek voor staat hebben we een mooie bedrijfsvideo gemaakt. In de video wordt duidelijk waar Brands Metaaltechniek voor staat en wat ze precies doen. Met een korte bedrijfsvideo krijg je in één minuut een duidelijk beeld van het bedrijf en de mensen erachter. De familiaire sfeer en passie voor het vak zijn terug te zien in de video. Zo wordt het juiste verhaal overgebracht.

 Uitblinken met de juiste marketing

Voor Brands Metaaltechniek nemen wij de gehele social media uit handen. Wij denken de berichten uit, schrijven de teksten met behulp van input, plaatsen de berichten en zorgen ervoor dat er gereageerd wordt op reacties. Wekelijks zorgen we ervoor dat er consequent berichten geplaatst worden op de verschillende kanalen: Facebook, Instagram en LinkedIn. Om de berichten een persoonlijke uitstraling te geven maken we gebruik van de kwalitatieve bedrijfsfoto’s, zodat de bedrijfssfeer van Brands Metaaltechniek goed wordt overgebracht.

Ook schrijven we maandelijks een nieuwsbericht voor Brands Metaaltechniek. Dit bericht wordt door ons geplaatst op de website en uitgelicht op de social media kanalen. We helpen waar nodig, zo ook bijvoorbeeld met vacatureteksten controleren, herschrijven waar nodig en het plaatsen op de website.