Webdesign

Een website voor ieder bedrijf

Ben jij op zoek naar een snelle en strakke website die helemaal past bij jouw bedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van standaard en custom-made WordPress websites en webshops. Snelheid, uitstraling en gebruiksgemak vind je terug in al onze websites.

Wij bouwen voor groot en klein 

Tocomfy biedt een oplossing voor elk budget, wij denken dan ook graag met je mee. Samen gaan wij de uitdaging aan om een website of webshop te bouwen die aansluit op jouw wensen. Creatief, snel, veilig, mobielvriendelijk en eigenlijk alles wat je van een moderne website mag verwachten. Door middel van een visuele builder is het mogelijk om later zelf kleine aanpassingen te doen aan de website, zo blijf je in control en flexibel.

Onze werkwijze

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je overbrengen op de website?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Website ontwerp

Door onze ervaring en kennis creëren we een uniek design dat precies aansluit op de strategie en de huisstijl. Hierbij letten we niet alleen op de gebruiksvriendelijkheid, maar ook op conversiegerichtheid.

Stap 3 • Website development

We bouwen de website in WordPress in combinatie met Elementor. Hiermee kunnen we vrijwel alles realiseren. We maken het gebruiksvriendelijk zodat je zelf eventueel dingen kunt aanpassen.

Stap 4 • Feedback en oplevering

Zodra de website gebouwd is nemen we samen alles door voor de laatste puntjes op de i. Daarna is het tijd om de website live te zetten!

E-book: 5 onmisbare tips die je moet weten voordat je een website laat bouwen

Portfolio, een aantal toffe voorbeelden