Vaste marketingpartner van

Bamostech

Bamostech Maintenance is met een team van zeer ervaren monteurs gestart in het machineonderhoud en storingen oplossen in productielijnen, dit doen zij voornamelijk in de food industrie. In navolging van het onderhoud zijn zij ook actief als technische ondersteuning voor machinebouwers. Bamostech wil het meest aantrekkelijke bedrijf zijn in de techniek om voor te werken.

Diensten: 
– social media kanalen
– website bouwen
– fotografie
– videografie

Wat wij als marketingpartner doen

Bamostech wil graag meer onder de aandacht komen bij de doelgroep en nieuwe monteurs werven. Om deze mooie doelen te bereiken heeft Bamostech ons ingeschakeld om te helpen met de online marketing. Middels het inzetten van social media en nieuwsberichten dragen wij bij om Bamostech breder bekend te maken bij de juiste doelgroep en om te groeien in het aantal monteurs.

Voor Bamostech worden er verschillende social media kanalen ingezet. Wij denken de berichten uit, maken de berichten en plaatsen deze. Zo zorgen wij ervoor dat er elke week één bericht geplaatst wordt op Facebook, Instagram en LinkedIn. Van tevoren hebben we verschillende templates ontworpen die (afwisselend) gebruikt worden voor de social media berichten. Deze templates zijn gemaakt in de huisstijl van Bamostech, dit zorgt voor herkenbaarheid en zo kan er ook een online identiteit gecreëerd worden voor social media. Ook houden we ons in alle uitingen aan de tone-of-voice van Bamostech.

Val op in de digitale wereld

Bamostech heeft ons ingeschakeld voor het maken van bedrijfs- en portretfoto’s. Deze foto’s worden gebruikt voor online communicatie, zowel op de website als op de social media kanalen. Bij het maken van de foto’s hebben we de nadruk gelegd op een stoere en zakelijke uitstraling. Zodra er nieuwe monteurs zijn worden we meteen ingeschakeld om deze mooi op de foto te zetten. Bij Bamostech zorgen we voor een persoonlijke aanpak. De medewerkers zijn het gezicht van het bedrijf en komen veel terug op de social media kanalen en op de website.

Video’s om je merk te versterken

Op het moment dat wij aan de slag gingen met de nieuwe website bouwen, hebben we twee korte bedrijfsvideo’s gemaakt. Bamostech wil graag voor betrokkenheid zorgen en een visuele weergave geven van het bedrijf. Deze korte video’s zijn te zien op de website, maar worden ook gebruikt op de social media kanalen.

Wij bouwen naar jouw wens

Om de website een professionele en overzichtelijke uitstraling te geven hebben wij een nieuwe website gebouwd voor Bamostech. De huisstijl van het logo hebben we doorgetrokken op de website. Dezelfde kleuren, vormen en lettertypes komen op alle verschillende pagina’s terug, dit zorgt voor een mooi, strak en herkenbaar geheel. Als er aanpassingen nodig zijn op de website, dan nemen wij deze zorgen uit handen voor Bamostech. Denk hierbij aan het wijzigen en/of toevoegen van teksten, toevoegen van afbeeldingen en nieuwe pagina’s aanmaken. 

In combinatie met de social media berichten schrijven we maandelijks een nieuwsbericht voor Bamostech. Dit nieuwsbericht plaatsen wij op de website en ook wordt het gedeeld in een social media bericht.