Even bellen? +31 85 080 56 51

Tocomfy videoproducties

Maak impact met video 

Sinds 2018 zijn wij actief bezig met het creëren van toffe content voor onze klanten. Wij hebben alles in huis om video’s te realiseren die impact maken en zichzelf terugverdienen. Dat doen wij vanuit ons gezellige kantoor in Grave waar wij alles in huis hebben, van film/fotostudio tot apparatuur. Op die manier kunnen wij snel schakelen, hebben we scherpe tarieven én een bak aan ervaring!

De meest populaire vorm van content

Dat video niet meer weg te denken is uit de huidige vorm van communicatie hoeven wij denk ik niet meer uit te leggen. Het is zelfs de meest populaire en converterende vorm van content, benieuwd geworden naar de kracht van video?

Want zeg nou zelf, wie neemt tegenwoordig nog écht de tijd om de teksten op een website te lezen? Video is dé manier om jouw boodschap over te brengen. Bewegend beeld houdt de aandacht vast en geeft mensen een impressie die ze bij blijft. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, sfeerimpressie, instructievideo of een recruitment video, niets is ons te gek. Tocomfy denkt met je mee en heeft alles in huis om een video te maken die past bij jouw doelstelling. In 4 stappen zorgen wij vlot voor het juiste resultaat.

tocomfy video 2

Stap 1:
Kennismaking en offerte op maat

Stap 2:
Creatieve sessie en uitwerken script

Stap 3:
Planning en productie

Stap 4:
Montage en oplevering

Wat is videografie?

Videografie is het vastleggen van bewegende beelden middels professionele videocamera’s. Iemand die dit beroepsmatig uitoefent wordt meestal een videograaf genoemd en een bedrijf of team wordt bestempeld als videoproductie bedrijf.

Je spreekt vaak van videografie als het gaat om kleinschalige producties, zoals een bedrijfs-, pitch-, makelaars- of vacature video. 

Twee voorbeelden van ons werk

Video afspelen
Video afspelen over Videoproductie

Wat is goede videocontent?

Je spreekt van goede video content op het moment dat de boodschap en de bijbehorende beelden duidelijk en doordacht zijn. Daarnaast is goede video content voorzien van geluid/voice-over samen met tekst/ondertiteling. Op die manier is de video zowel met als zonder geluid te volgen.

Veel mensen kijken op social media video’s zonder geluid, dus het is goed om dit in je achterhoofd te houden bij het creëren van goede video content.

videocontent tocomfy
Wat doet een videograaf

Wat doet een videoproductie bedrijf?

Bij Tocomfy hebben we alles in-house om een goede videoproductie neer te zetten. Als videoproductie bedrijf nemen wij alles uit handen van concept tot realisatie en geven we advies over de distributie. 

Ieder project zien wij als een samenwerking. Wij nemen de lead, hebben de benodigde kennis en ervaring, maar het is jouw video en jouw boodschap. Samen gaan we ontdekken hoe dit het beste verwoord en in beeld gebracht kan worden.

Wat is inbound video marketing?

Inbound video marketing is een vorm van marketing die klanten naar je toe brengt middels een “pull” benadering in plaats van een “push”-benadering. Het is een populaire strategie omdat het de minst verkoopgerichte benadering is om klanten te werven.


Door op informatieve en onderhoudende manieren met je doelgroep
in contact te komen, wordt je merk degene tot wie ze zich wenden wanneer ze klaar zijn om een aankoop te doen. Daarnaast is het middels deze benadering makkelijker om veel mensen te bereiken aangezien je waarde weggeeft in de vorm van kennis en informatie zonder direct iets te verkopen.

inbound video marketing

Wij hebben eerder gewerkt voor:

Simac
Pathe
waarom kies je voor tocomfy

Waarom kies je voor Tocomfy?

Met Tocomfy weet je zeker dat je video een succes wordt. Met ruim 5 jaar ervaring weten wij ieder project op een creatieve en professionele manier aan te pakken. Dit volgens onze eigen vaste werkwijze die we de afgelopen vijf jaar ontwikkeld hebben. We zijn jong, creatief en flexibel waarbij we jouw wensen altijd op de eerste plek zetten. Natuurlijk geven we ook altijd eerlijk advies, ook als het tegen jullie eerste gedachte in gaat.

Door samen te werken met Tocomfy ben je verzekerd van snelheid en kwaliteit.

  • Wij bieden maatwerk. Elke video is anders, net zoals ieder bedrijf anders is.
  • Wij verbeelden jouw identiteit
  • Wij verzorgen alles van idee tot oplevering
  • Wij geloven in een mix van voorbereiding en spontaniteit, een oprechte boodschap.
  • Wij creëren haarscherp beeld, met Netflix approved camera’s

 

Ieder project zien wij als een samenwerking. Wij nemen de lead, hebben de benodigde kennis en ervaring, maar het is jouw video en jouw boodschap. Samen gaan we ontdekken hoe dit het beste verwoord en in beeld gebracht kan worden.

Video afspelen over Bedrijfsfilm laten makan
Video afspelen
Video afspelen over Videoproductie
Video afspelen

Veelgestelde vragen over bedrijfsvideo

Dat kan zeker! Terwijl veel van onze klanten vertrouwen op onze video-expertise om met een creatief concept te komen, is het ook mogelijk om ons als uitvoeringspartner in te zetten. Samen brengen we in kaart wat er nodig is om jullie creatieve visie tot leven te brengen!

Wij kunnen vrijwel alles uit handen nemen, echter vraagt het vanuit jullie kant ook wat tijd om samen tot een goed idee te komen en de wensen af te stemmen. Daarna kunnen wij alles regelen maar jullie kunnen er ook voor kiezen om betrokken te blijven door zelf ook bij draaidagen aanwezig te zijn en bijvoorbeeld collega’s te regelen als model of een (eigen bedrijfs) locatie te regelen voor de opnames. Dit kan ook verschil maken in de hoogte van de investering.

Videografie is het vastleggen van bewegende beelden middels een professionele videocamera. Iemand die dit beroepsmatig uitoefent wordt meestal een videograaf genoemd. Je spreekt vaak van videografie als het gaat om kleinschalige producties, zoals een bedrijfs-, pitch-, makelaars- of vacature video.
Een videograaf is iemand die beroepsmatig video’s maakt, veelal alleen of met een klein team. Een videograaf creëert kleinschalige producties, zoals een bedrijfs-, pitch-, makelaars- of vacature video. Hierbij zorgt een videograaf voor het gehele proces van idee tot opnames en montage van de video.

Overtuigd? Neem contact met ons op!