Videoproductie

Maak impact met video

Sinds 2018 zijn wij actief bezig met het creëren van toffe content voor onze klanten. Wij hebben alles in huis om video’s te realiseren die impact maken, van concept tot realisatie. Op die manier kunnen wij snel schakelen, hebben we scherpe tarieven én een bak aan ervaring!

videocontent tocomfy

Wij geloven in verhalen 

Je wil niet alleen gezien worden, maar ook begrepen. Daarom denken wij met je mee over het overbrengen van het juiste verhaal. De ene keer met mooie complexiteit en de andere keer pakkend simpel. Wij denken met je mee en hebben alles in huis om een video te creëren die past bij jouw doelstelling. Video is tegenwoordig de meest populaire en converterende vorm van content, benieuwd geworden naar de kracht van video?

Onze werkwijze

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je overbrengen?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Creative sessie en script

Tijdens een creative sessie gaan we samen de video uitdenken op papier. Met deze input gaan wij aan de slag met het uitwerken van een draaiboek en script voor de video.

Stap 3 • Planning en opnames

Nadat de plannen akkoord zijn, kunnen de opnames gepland worden. Voor de opnames worden alle benodigdheden en apparatuur geregeld.

Stap 4 • Montage en oplevering

Na de opnames gaan we aan de slag met de montage van de video, waarna er nog ruimte is voor feedback. De video wordt online opgeleverd via WeTransfer.

Simac

Films waar wij trots op zijn

Video afspelen over Bedrijfsfilm laten makan

Mymesh

Project: Mymesh uitlegvideo
Expertise: videoproductie

Het onzichtbare, zichtbaar maken. Dat hebben wij gedaan voor Mymesh middels een strakke instructievideo.

Video afspelen over Videoproductie

Mtools

Project: Mtools bedrijfsvideo
Expertise: videoproductie

Een bedrijfsvideo die een duidelijk beeld geeft van Mtools en hun onderscheidend vermogen in de markt.

Meer pakkende video's

waarom kies je voor tocomfy

Waarom kies je voor Tocomfy?

Met Tocomfy weet je zeker dat je video een succes wordt. Met ruim 5 jaar ervaring weten wij ieder project op een creatieve en professionele manier aan te pakken. Dit volgens onze eigen vaste werkwijze die we de afgelopen vijf jaar ontwikkeld hebben. We zijn jong, creatief en flexibel waarbij we jouw wensen altijd op de eerste plek zetten. Natuurlijk geven we ook altijd eerlijk advies, ook als het tegen jullie eerste gedachte in gaat.

Door samen te werken met Tocomfy ben je verzekerd van snelheid en kwaliteit.

  • Wij bieden maatwerk. Elke video is anders, net zoals ieder bedrijf anders is.
  • Wij verbeelden jouw identiteit
  • Wij verzorgen alles van idee tot oplevering
  • Wij geloven in een mix van voorbereiding en spontaniteit, een oprechte boodschap.
  • Wij creëren haarscherp beeld, met Netflix approved camera’s

 

Ieder project zien wij als een samenwerking. Wij nemen de lead, hebben de benodigde kennis en ervaring, maar het is jouw video en jouw boodschap. Samen gaan we ontdekken hoe dit het beste verwoord en in beeld gebracht kan worden.