Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is overal. In het restaurant waar je het menu bekijkt, een website die je bezoekt op het internet of een tijdschrift dat je leest. Alles is vormgegeven door iemand.Wij gebruiken onze creativiteit om de uistraling van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het doel hiervan is om een positief, onderscheidend en herkenbaar middel te realiseren maar je in de markt naar voren komt. Consistent gebruik van je logo, kleuren, lettertypen en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en een professionele en vertrouwde uitstraling van je bedrijf. Of dit nu online of offline is.

Wat wij als grafisch vormgever doen

Wij weten wat belangrijk is om klanten aan te trekken, zowel online als offline. Wij nemen het grafisch ontwerp volledig uit handen. Hierbij houden we wel continu rekening met jouw wensen en we houden dan ook van een duurzame samenwerking.

Wij ontwerpen promotiematerialen voor zowel online als offline gebruik. Tot online promotiemateriaal behoort o.a. een website, logo, social media berichten en advertenties. Bij offline promotiematerialen kun je denken aan een visitekaartje, flyer, brochure of spandoek. 

Heb je al een bestaand ontwerp en wil je dat er met een professioneel oog naar gekeken wordt? Dan helpen wij je graag! We denken met je mee en zorgen ervoor dat het ontwerp professionaliteit uitstraalt. 

Jan de Boer Tuinhuizen

Waarom grafische vormgeving uitbesteden?

Iedereen kan toch een leuke flyer maken? Dat horen wij heel vaak als wij in contact komen met onze doelgroep. Maar toch zien wij vaak flyers, websites of spandoeken tegenkomen met een onscherpe foto, geen eenheid in de stijl of geen herkenbare huisstijl. Om dit te kunnen bereiken is de kennis en ervaring van een vormgever toch wel handig. Wij adviseren, informeren en inspireren onze klanten met onze kennis en passie van het vak. 

Wij versterken bedrijven niet alleen online

Omdat het niet alleen belangrijk is om alleen maar online vindbaar te zijn, doen wij ook veel vormgeving van offline middelen. We ontwikkelen volledige huisstijlen en laten dit overal terugkomen (flyers, visitekaartjes, folders, beurzen, advertenties). Hierdoor wordt een merk echt herkenbaar en is er eenheid in alle uitingen. En dat is waar wij blij van worden!

Jan de Boer Tuinhuizen