Al 6+ jaar marketingpartner van

Olde Bijvank Concepts in Promotions

Olde Bijvank heeft met ruim dertig jaar veel ervaring, kennis en inzicht waarmee zij dagelijks verrassende en onderscheidende concepten ontwikkelen. Daarbij zorgen zij met enthousiasme voor een gerichte creatieve vertaalslag van iedere klantvraag. Zo tovert Olde Bijvank altijd een lach op het gezicht met originele premiums en merchandise.

Diensten: 
– social media kanalen
– online marketing
– website bouwen
– fotografie
– grafisch ontwerp

Wat wij als marketingpartner doen

Al meer dan 6 jaar zijn wij de vaste marketingpartner van Olde Bijvank. Waar we zijn begonnen met Olde Bijvank als een van onze eerste klanten, staan we nu wekelijks voor ze klaar. Om de concepten van Olde Bijvank zo goed mogelijk te presenteren zijn we wekelijks bezig met het bijhouden van de social media kanalen en de nieuwsbrieven maken. Met onze creativiteit ondersteunen we Olde Bijvank ook met het grafisch ontwerpen van verschillende concepten. Niets is belangrijker dan het professioneel in beeld brengen van deze unieke concepten.

Val op in de digitale wereld

Voor Olde Bijvank zijn we wekelijks druk bezig met het maken van professionele foto’s. Deze beelden worden gedeeld op de social media kanalen, website en in nieuwsbrieven. De unieke foto’s zorgen ervoor dat bedrijven een goede indruk krijgen van de originele ontworpen en geproduceerde concepten. We brengen de verschillende concepten zo goed mogelijk in beeld in een real life situatie, maar ook in de studio. We denken mee en zorgen voor een passende setting, zodat de foto’s spreken en een gevoel geven.

Online marketing om mee uit te blinken

Voor Olde Bijvank zijn we sinds 2017 bezig met het bijhouden van de social media kanalen en de nieuwsbrieven maken. We merken dat de nieuwsbrieven een goede manier zijn om bedrijven te laten zien wat voor unieke concepten Olde Bijvank kan ontwerpen en produceren.

We maken de nieuwsbrief voor Olde Bijvank in Mailchimp. Deze nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd. Elke week wordt er een nieuw concept uitgelicht. Dit zorgt ervoor dat bedrijven geïnspireerd kunnen raken. Wat leidt tot nieuwe aanvragen voor Olde Bijvank. In combinatie met de nieuwsbrief, plaatsen we ook wekelijks een social media bericht. In deze berichten worden dezelfde producten uitgelicht als in de nieuwsbrief.

Doordat we voor Olde Bijvank de gehele online marketing in handen hebben, kunnen we ervoor zorgen dat alle uitingen in dezelfde stijl zijn en dat alles consistent verloopt. Met jouw marketingafdeling op afstand bespaar je jezelf een hoop tijd en frustratie.

Wij versterken jouw online visitekaartje

Een website is de basis van ieder bedrijf. Daarom is het belangrijk om online goed vindbaar te zijn en een gebruiksvriendelijke website te hebben. We hebben voor Olde Bijvank de website een nieuwe frisse uitstraling gegeven. De huisstijl van het logo is doorgetrokken in de nieuwe overzichtelijke website, zodat Olde Bijvank herkenbaar blijft. Ook blijven we ervoor zorgen dat de website up-to-date blijft, zo voegen we bijvoorbeeld wekelijks nieuwe cases en impressies toe. Deze marketingactiviteiten nemen wij uit handen, zodat Olde Bijvank zich kan focussen op de core business.