Fotografie

Laat je zien, met sfeervolle foto's

Tocomfy denkt met je mee om niet alleen mooie foto’s te maken, maar ook een verhaal te vertellen. Wat past bij jullie identiteit en hoe kunnen we dit het beste overbrengen op beeld?

Kwaliteit uitstralen met hoogwaardige fotografie

Goede foto’s trekken de aandacht en geven sfeer en uitstraling aan je bedrijf, product of dienst. Laat ons je verhaal tot leven brengen met prachtige foto’s. Dat kan in onze studio in Grave, bij jullie op kantoor of op een andere locatie waar jouw mensen, producten of diensten helemaal tot leven komen.

Onze werkwijze

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je in beeld brengen?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Creatieve sessie en shotlist

Tijdens een creatieve sessie gaan we samen de foto's uitdenken op papier. Met deze input gaan wij aan de slag met het uitwerken van een shotlist.

Stap 3 • Planning en fotoshoot

Nadat de plannen akkoord zijn, kan de shoot gepland worden. Voor de fotoshoot worden alle benodigdheden en apparatuur geregeld.

Stap 4 • Nabewerking en oplevering

Na de shoot gaan we aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto's, waarna er nog ruimte is voor feedback. De foto's worden online opgeleverd via WeTransfer.

Simac

Werk waar wij trots op zijn