Professionele social media berichten voor

YourController

YourController helpt organisaties om tot het juiste financiële inzicht te komen. Met toekomstgerichte financiële rapportages zorgt YourController voor inzicht en bewaken ze hoe organisaties er financieel voor staan. De controllers en adviseurs die zij in huis hebben worden onderdeel van de organisatie, om risico’s te beperken en kansen te creëren. YourController is er om de toekomst van organisaties voorspelbaar te maken. Op basis van rijke MKB-ervaring verscherpen hun controllers en adviseurs de kijk op de zaken.

Dienst: 
– social media

 

 

Samen vergroten we jouw bereik

Vanuit YourController is de vraag gekomen of wij hun zakelijke Linkedin pagina kunnen bijhouden, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business en wij de zorgen uit handen kunnen nemen. De wens vanuit YourController is om de nadruk te leggen op het opbouwen van relaties met hun connecties. Samen vergroten we het bereik en de naamsbekendheid van YourController. Door het uit handen geven van de zakelijke LinkedIn pagina, kan YourController tijd besparen, maar ook de online zichtbaarheid wordt groter en de corporate uitstraling verbetert. Om het social media kanaal, LinkedIn, frequent bij te houden en de betrokkenheid te vergroten, heeft YourController ons ingeschakeld.

Jouw social media in onze handen

Voor YourController zijn we gestart met een brainstorm, we hebben gekeken naar de wensen en doelen. Zo hebben we met behulp van de brainstorm de kernwaarden en tone of voice van YourController achterhaald. Ook hebben we passende onderwerpen bedacht voor de social media berichten. Na de brainstorm zijn we gestart met het bijhouden van hun zakelijke LinkedIn pagina. Wij houden onder andere de contentkalender bij, bedenken en schrijven de teksten met behulp van input, gebruiken de juiste huisstijl templates en plaatsen de berichten. Hierin houden we rekening met de kernwaarden van YourController, deze laten we terugkomen in de social media berichten. Door het bijhouden van de contentkalender zorgen we ervoor dat de social media berichten op het juiste moment, op de juiste plek en voor de juiste doelgroep gepubliceerd wordt. We denken na over de volgorde van berichten, waardoor verschillende onderwerpen afgewisseld worden en de LinkedIn pagina interessant blijft voor iedereen.