Al 4+ jaar marketingpartner van

Jan de Boer Tuinhuizen

Jan de Boer Tuinhuizen is al meer dan 12,5 jaar gespecialiseerd in het op maat maken van de mooiste tuinhuizen en buitenkamers. In hun showroom in Wijchen zijn verschillende voorbeelden te zien van de projecten die zij kunnen realiseren. In de fabriek in Wijchen wordt alles op maat gemaakt. Ze focussen zich op de kwaliteit van hun producten en zorgen voor een persoonlijke touch.

Diensten: 
– social media kanalen
– website bouwen en optimaliseren
– fotografie
– videografie
– grafisch ontwerp

Wat wij als marketingpartner doen

Al meer dan 4 jaar zijn wij de vaste marketingpartner van Jan de Boer Tuinhuizen. Waar we klein zijn gestart, zijn we nu wekelijks bezig met het versterken van het bedrijf. Het startte met het bijhouden van de social media kanalen en het bouwen van een nieuwe website. Jan de Boer Tuinhuizen kreeg al snel steeds meer volgers en website bezoekers die vroegen om meer voorbeelden van tuinhuizen en veranda’s die zij hadden gebouwd. Hierbij merkten we al snel dat potentiële klanten het fijn vinden om veel voorbeelden te zien van de projecten die Jan de Boer Tuinhuizen kan realiseren, zodat ze vanuit daar inspiratie op kunnen doen. 

Val op in de digitale wereld

Daar zijn we op in gaan spelen door middel van professionele foto’s bij klanten op locatie, maar ook foto’s van de showroom. Hierdoor kregen potentiële klanten een beter beeld van het bedrijf en van wat ze kunnen realiseren. Deze foto’s worden ingezet op de social media kanalen, website, advertenties, folders en ook komen ze terug in de fotoboeken in de showroom. 

Video’s om je merk te versterken

Sinds 2020 zijn we ook begonnen met het maken van professionele video’s om de sfeer vast te leggen van de tuinhuizen en veranda’s bij klanten op locatie. We merkten namelijk dat mensen het erg fijn vinden om het eindresultaat van zo’n project te zien. Om deze reden hebben we door heel Nederland de mooiste sfeervideo’s gemaakt en hebben we verschillende video’s in de showroom en fabriek gemaakt om een beter beeld te geven van het bedrijf.

Onlangs hebben we twee instructievideo’s geproduceerd die klanten ontvangen bij een offerte aanvraag en opdrachtbevestiging. In deze video’s wordt de belangrijkste informatie gedeeld over de inhoud en de voorbereidingen. Het grote voordeel hiervan is dat mensen niet alle informatie hoeven te lezen, maar als alternatief een video kunnen kijken.  

Veel mensen lezen niet meer of nemen er de tijd niet voor, hierdoor kreeg Jan de Boer Tuinhuizen veel vragen via de telefoon of mail binnen. Middels de instructievideo’s hebben we een deel van deze vragen kunnen afvangen. Wat leidt tot duidelijkere communicatie voor de klant en minder druk op de klantenservice van Jan de Boer Tuinhuizen. 
Wat een ontzettend fijn bedrijf is Tocomfy, ze denken goed mee. Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd en ze maken prachtige foto reportages en bedrijfsfilms. Echt een aanrader!
Marga Willems
Mede-eigenaar

Wij versterken bedrijven niet alleen online

Omdat het niet alleen belangrijk is om alleen maar online vindbaar te zijn, zijn we ook de offline middelen gaan versterken. We hebben een eigen stijl ontwikkeld voor het bedrijf en laten dit overal terugkomen (flyers, visitekaartjes, folders, beurzen, advertenties). Hierdoor herkennen veel mensen meteen dat het een advertentie van Jan de Boer Tuinhuizen is. En dat is waar wij blij van worden!

Jan de Boer Tuinhuizen
Vormgeving