Sprekende social media berichten voor

Monika Sas Interieur

Met kennis, ervaring en deskundigheid haalt Monika Sas Interieur het maximale uit een ruimte. Monika Sas Interieur maakt interieurontwerpen voor zowel de particuliere markt als voor de zakelijke markt. Ook zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen van leeromgevingen voor het onderwijs. Monika Sas Interieur ontwerpt met lef, er wordt gekeken naar alle aspecten van wat een interieur maakt. Van vloerplannen tot kleurplannen of lichtplannen, er wordt een juiste mix van werelden gecreëerd.

Dienst: 
– social media 

 

 

Samen vergroten we jouw bereik

Monika Sas Interieur wilde graag een zakelijke LinkedIn pagina voor het bedrijf opzetten. Het hoofddoel is om meer naamsbekendheid te creëren. Door het inzetten van het social media kanaal LinkedIn worden mensen op de hoogte gebracht van wat het bedrijf allemaal doet en met welke bedrijfstakken zij zich bezighouden. Hiermee kan ze onder andere de doelgroep aanspreken, interactie hebben, projecten delen en potentiële klanten werven. Om een start te maken met het inzetten van een zakelijke LinkedIn pagina, heeft Monika Sas Interieur ons ingeschakeld.

Wij nemen jouw zorgen uit handen

Voor Monika Sas Interieur zijn wij gestart met het schrijven van een LinkedIn plan. Hierin hebben we verschillende aspecten opgenomen, zoals: de strategie, een contentkalender, de tone of voice en de toepassing van de huisstijl. Binnen de strategie hebben wij nagedacht over hoe ze de verschillende bedrijfstakken het beste kan overbrengen en welke onderwerpen hierbij interessant zijn om te delen. Daarnaast hebben we advies gegeven over de frequentie van het aantal berichten die geplaatst worden op de pagina en over het inzetten van een contentkalender. Hierbij hebben wij ook voor de eerste maanden een contentkalender opgesteld, zodat zij dit in het vervolg zelf kunnen gebruiken. Tot slot hebben we ook advies gegeven over welke tone of voice het beste ingezet kan worden en hoe de huisstijl gebruikt kan worden. Om een goede impressie hiervan te geven hebben wij een aantal templates ontworpen. Deze templates zorgen voor herkenbaarheid. Na het schrijven van een plan hebben we eerst geholpen met het aanmaken van de zakelijke pagina en ervoor gezorgd dat de pagina een juiste en passende uitstraling heeft. Om haar op weg te helpen hebben wij de eerste maand de social media berichten uit handen genomen.