Online Marketing

Social media marketing

Gemiddeld spenderen we zo’n 2,5 uur per dag op social media. Op weekbasis komt dat erop neer dat we bijna een halve werkweek (!) op social media te vinden zijn. Dit geldt vooral voor de jongere generatie waar social media niet meer weg te denken is.

Doordat steeds meer mensen op social media kanalen te vinden zijn, is het ook belangrijk om daar als bedrijf op in te spelen. Veel ondernemers kiezen er in eerste instantie voor om social media kanalen zelf bij te houden, maar merken dat tijd en kennis een grote rol spelen daarbij. Wij bieden abonnementen aan tegen een maandelijks vaste prijs, maar ook maatwerk is natuurlijk geen probleem.

WordPress website laten maken

Wat houdt een abonnement in?

Een social media abonnement van Tocomfy zorgt ervoor dat jij je niet meer bezig hoeft te houden met je social media kanalen. Of dit nu gaat om Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn of Pinterest, wij gaan iedere uitdaging aan. Samen met jou kijken we welke kanalen voor jouw bedrijf goed zijn om in te zetten en wij stellen de berichten op. Je kunt zelf kiezen hoeveel berichten je per week wilt laten posten, maar je kunt dit ook aan ons overlaten. Wij kijken dan naar de branche waarin je werkzaam bent en naar je concurrentie om te bepalen hoeveel berichten er per week geplaatst worden. Wij werken maandelijks vooruit. Je weet op deze manier dus precies welke berichten er komende maand geplaatst worden. 

Waarom social media uitbesteden een goed idee is

Veel bedrijven denken dat ze het bijhouden van hun social media kanalen er ‘wel even bij kunnen doen’. Het lijkt niet veel tijd in beslag te nemen, maar als je het goed én professioneel wilt doen, dan gaat daar stiekem toch meer tijd in zitten dan je denkt. Denk daar van tevoren dus al goed over na. Wil je je social media kanalen naar een hoger niveau tillen? Dan is het wel belangrijk om er energie en tijd in te steken. Denk je van tevoren al dat dit niet gaat lukken, besteed het dan uit aan een professionele partij die dit voor je uit handen neemt. Dan weet je zeker dat er consequent berichten geplaatst worden en dat het er altijd professioneel uitziet en dat het eenheid uitstraalt. 

Hoelang duurt bedrijfvideo maken webp
Kosten bedrijfsvideo

Wat kost een social media abonnement?

Bij ons kun je kiezen uit verschillende abonnementen. De prijs is dan ook afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Je kunt al starten vanaf €300 per maand.

De grootte van het abonnement wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Hoeveel berichten wil je door ons laten plaatsen en op hoeveel kanalen? Wil je dat wij foto’s en/of video’s maken als aanvulling op jouw berichten? 

We komen graag met je in contact om de ideeën te bespreken en je een gericht prijsvoorstel te kunnen doen.

Waar bestaat het social media abonnement uit?

Zoals we hierboven al uitgelegd hebben hangt het van de grootte van het abonnement af wat wij maandelijks voor je doen. Wat we áltijd voor je doen, ongeacht de grootte van het abonnement: 

– Het bedenken en schrijven en van teksten
– Het plaatsen van de berichten
– Het bericht wordt aangepast per medium
– Berichten beantwoorden of doorsturen

Kies je voor een uitgebreider abonnement? Dan kunnen we o.a. ook foto’s maken, leuke afbeeldingen ontwerpen en je account optimaliseren. 

bedrijfsvideo script

Moet ik zelf alles aanleveren?

Op het moment dat wij samen gaan werken hebben wij het een en ander van je nodig. Denk hierbij aan het logo, bruikbaar beeldmateriaal en eventueel voorbeelden van wat je graag wilt zien. Maandelijks bespreken we of jullie onderwerpen hebben die jullie graag terug willen zien op jullie kanalen. Mocht dat niet zo zijn dan bedenken wij alles!

Bij het kleine pakket dienen jullie zelf de foto’s, video’s of ontwerpen aan te leveren. Wij bedenken daar dan de tekst bij.

Kies je voor het middel of grote pakket? Dan komen wij maandelijks langs (als dit van toepassing is op jouw bedrijf) en schieten foto’s en/of video’s. Daarmee nemen wij dus alles bij je uit handen.

Wij werken graag samen

Inmiddels hebben wij al 30+ organisaties geholpen bij het professionaliseren van hun social media kanalen. Variërend van doorlopende samenwerkingen tot eenmalige projecten, alles is mogelijk. Hieronder staat een greep uit onze opdrachtgevers.

Waarom kies je voor Tocomfy?

Met Tocomfy weet je zeker dat je social media kanalen er professioneel uit zien. Met ruim 5 jaar ervaring weten wij ieder project op een creatieve en professionele manier aan te pakken. Dit volgens onze eigen vaste werkwijze die we de afgelopen vijf jaar ontwikkeld hebben. We zijn jong, creatief en flexibel waarbij we jouw wensen altijd op de eerste plek zetten. Natuurlijk geven we ook altijd eerlijk advies, ook als het tegen jullie eerste gedachte in gaat.

Door samen te werken met Tocomfy ben je verzekerd van snelheid en kwaliteit.

  • Wij bieden maatwerk. Elk social media kanaal is anders, net zoals ieder bedrijf anders is.
  • Wij verbeelden jouw identiteit
  • Wij verzorgen alles, van idee tot oplevering
  • Wij maken professionele en haarscherpe foto’s en video’s voor op jouw kanalen 

Ieder project zien wij als een samenwerking. Wij nemen de lead, hebben de benodigde kennis en ervaring, maar het is jouw social media kanaal en jouw boodschap. Samen gaan we ontdekken hoe dit het beste verwoord en gerealiseerd kan worden.

Bedrijfsvideo

Veelgestelde vragen over bedrijfsvideo

Of je je social media wilt uitbesteden is een keuze die je het beste zelf kunt maken. Heb je wel de kennis, maar niet de tijd? Of heb je wel de tijd, maar niet de kennis? Dan is het handig als een social media bureau dit voor je oppakt. Je hoeft je dan niet meer bezig te houden met je social media berichten en eventuele reacties die daarop komen. Alles wordt bij je uit handen genomen. Heb je de tijd én de kennis? Dan kun je altijd zelf proberen om je social media kanalen bij te houden. 

Wij gaan een social media abonnement aan voor minimaal 6 maanden. Gedurende de eerste maanden kunnen leren wij je bedrijf goed kennen, waardoor we steeds betere content kunnen maken die bij je organisatie en je wensen past. Ook is na 6 maanden het resultaat beter te meten en de algehele samenwerking beter te beoordelen. 

Bij ons kun je terecht voor onderstaande social media kanalen. Dit zijn de kanalen waar wij ervaring mee hebben. We staan er natuurlijk ook altijd voor open om andere social media kanalen te ontdekken. 

– Instagram 
– Facebook
– LinkedIn
– YouTube
– TikTok
– Pinterest

Ja, dat kan. In dat geval kunnen we bijvoorbeeld een vast aantal uren per maand. Ons team team besteedt deze uren aan het verrichten van verschillende marketingactiviteiten voor je organisatie die passen binnen een van tevoren opgezet marketingplan.