Social media

Maak impact op jouw doelgroep

Doordat we steeds meer op social media kanalen te vinden zijn, is het ook belangrijk om daar als bedrijf op in te spelen. Wij bieden abonnementen aan tegen een maandelijks vaste prijs, maar ook maatwerk is geen probleem. Samen vergroten we jouw bereik.

Wij nemen jouw zorgen uit handen

Wil jij je liever focussen op je core business? En het bijhouden van je social media kanalen overlaten aan professionals? Dan bespaar je niet alleen tijd, maar zul je merken je online zichtbaarheid groter wordt en je corporate uitstraling verbetert. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en doelen, zodat wij een passend voorstel kunnen doen. 

Onze werkwijze

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je overbrengen op jouw social media kanalen?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Voorbereidingen

Het is van belang dat de social media kanalen die jij wilt gaan inzetten een professionele uitstraling hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw kanalen eenheid uitstralen en dat jouw huisstijl erin terugkomt.

Stap 3 • Social media berichten

Doordat wij op een flexibele manier te werk gaan, kun je ervoor kiezen of je een maandelijks abonnement wil of dat wij op uurbasis werken. Afhankelijk daarvan stellen wij de berichten een maand van tevoren op. Indien dit de wens is, kunnen wij ook de fotografie uit handen nemen.

Stap 4 • Feedback en inplannen

Zodra alle berichten helemaal naar wens zijn, zorgen wij ervoor dat de berichten ingepland worden op de afgesproken dagen en tijden. Op die manier sta je niet voor verrassingen en weet je altijd wat er op de social media planning staat.

Waar bestaat het social media abonnement uit?

Zoals we hierboven al uitgelegd hebben hangt het van de grootte van het abonnement af wat wij maandelijks voor je doen. Wat we áltijd voor je doen, ongeacht de grootte van het abonnement: 

– Het bedenken en schrijven van teksten
– Het plaatsen van de berichten
– Het bericht wordt aangepast per medium
– Berichten beantwoorden of doorsturen

Kies je voor een uitgebreider abonnement? Dan kunnen we o.a. ook foto’ en video’s maken, leuke afbeeldingen ontwerpen en nieuwsberichten maken. 

Werk waar wij trots op zijn