Instagram, LinkedIn en meer

Social media marketing Nijmegen

Omdat we steeds meer tijd doorbrengen op sociale media, is het belangrijk voor bedrijven om hierop in te spelen. Veel ondernemers proberen in eerste instantie hun social media zelf te beheren, maar ontdekken al snel dat dit veel tijd en expertise vergt. Daarom bieden wij abonnementen aan voor een vaste maandelijkse prijs. Daarnaast is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Social media marketing Nijmegen

Wij nemen jouw zorgen uit handen

Hoewel het misschien eenvoudig lijkt, kost het professioneel en consistent beheren van social media meer tijd dan je zou verwachten. Het is belangrijk om dit van tevoren goed te overwegen. Wil je je social media kanalen naar een hoger niveau tillen, dan moet je er voldoende tijd en energie in investeren. Als je denkt dat dit niet gaat lukken, overweeg dan om het uit te besteden aan een professionele partij voor social media marketing in Nijmegen. Zo ben je verzekerd van consistente en professionele berichten die eenheid uitstralen.

Onze werkwijze voor social media marketing in Nijmegen

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je overbrengen op jouw social media kanalen?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Voorbereidingen

Het is van belang dat de social media kanalen die jij wilt gaan inzetten een professionele uitstraling hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw kanalen eenheid uitstralen en dat jouw huisstijl erin terugkomt.

Stap 3 • Social media berichten

Doordat wij op een flexibele manier te werk gaan, kun je ervoor kiezen of je een maandelijks abonnement wil of dat wij op uurbasis werken. Afhankelijk daarvan stellen wij de berichten een maand van tevoren op. Indien dit de wens is, kunnen wij ook de fotografie uit handen nemen.

Stap 4 • Feedback en inplannen

Zodra alle berichten helemaal naar wens zijn, zorgen wij ervoor dat de berichten ingepland worden op de afgesproken dagen en tijden. Op die manier sta je niet voor verrassingen en weet je altijd wat er op de social media planning staat.

Waar bestaat social media marketing Nijmegen uit?

Zoals we hierboven al uitgelegd hebben hangt het van de grootte van het abonnement af wat wij maandelijks voor je doen. Wat we áltijd voor je doen, ongeacht de grootte van het abonnement: 

– Het bedenken en schrijven en van teksten
– Het plaatsen van de berichten
– Het bericht wordt aangepast per medium
– Berichten beantwoorden of doorsturen

Kies je voor een uitgebreider abonnement? Dan kunnen we o.a. ook foto’ en video’s makens maken, leuke afbeeldingen ontwerpen en nieuwsberichten maken. Neem contact met ons op voor social media marketing in Nijmegen. 

Werk waar wij trots op zijn

Wat anderen over ons zeggen

Jan de Boer Tuinhuizen
Jan de Boer Tuinhuizen
www.jandeboertuinhuizen.nl
Lees verder
Wij zijn heel blij dat we, inmiddels alweer enkele jaren geleden, voor Tocomfy hebben gekozen. De manier waarop ze onze website hebben ontworpen, al onze sociale media verzorgen en het snelle schakelen als dat nodig is spreekt ons erg aan. Kortom; we zijn helemaal tevreden met de expertise van Jim bij film- en fotoreportages die hij voor ons maakt en zeker ook met daarbij het duidelijke taalgebruik van Nina!
De Graafse Stylist
Lees verder
Toegankelijk, vakkundig en laagdrempelige communicatie. Op meerdere aspecten al goede ervaringen opgedaan, van fotografie tot social media workshops voor grotere groepen. Echt een aanrader!
Uniek Sporten Zuid-Brabant
Lees verder
We hadden behoefte aan een communicatieplan om hiermee verder te bouwen. Nina heeft goed meegedacht in de mogelijkheden en luisterde goed naar wat we nodig hadden/zochten. Heel blij dat we mede hierdoor meer structuur hebben kunnen aanbrengen in onze communicatie!
Overmeer Machines
Lees verder
Fijne samenwerking met Jim en Nina, heldere communicatie, leuke ideeën en afspraken worden goed nagekomen. Ook de service nadien bij vragen of kleine problemen worden keurig en snel opgelost.
Dogs Mom
Lees verder
Tocomfy creativiteit, inventiviteit gecombineerd met spontaniteit zorgt voor kwaliteit.
RB Foundation
Lees verder
Voor het goede doel waar wij ons voor inzetten staat Tocomfy altijd klaar! Voor website en Social Media vragen zorgen ze voor creatieve oplossingen. Altijd prettig om met ze samen te werken.
BVN Solutions
Lees verder
Fijne samenwerking, originele ideeën. En fantastisch resultaat.
Adnotable
Lees verder
Mijn ervaring met Tocomfy was uitstekend. Van begin tot eind hebben ze top service geleverd en het resultaat was boven verwachting. Ik kan Tocomfy ten zeerste aanbevelen!
Frans van der Schoot
Lees verder
Dank je wel Tocomfy voor de prima samenwerking met jullie!
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen over social media marketing

Wij zijn er voor elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten, de omzet wil verhogen of meer bezoekers naar de social media kanalen en/of website wil krijgen. Of je nu een klein of juist een heel groot budget hebt, wij gaan graag voor je aan de slag.  Onze social media marketeers gaan op zoek naar de beste manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en je doelen te behalen.

Omdat je met social media mooie resultaten kunt behalen. Je kunt het inzetten om meer naamsbekendheid te genereren, meer bezoekers naar je website te trekken en om je bedrijfscultuur te laten zien. Op die manier trek je niet alleen nieuwe klanten aan, maar ook potentiële werknemers! 

Een social media abonnement van Tocomfy zorgt ervoor dat jij je niet meer bezig hoeft te houden met je social media kanalen. Of dit nu gaat om Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn of Pinterest, wij gaan iedere uitdaging aan. Samen met jou kijken we welke kanalen voor jouw bedrijf goed zijn om in te zetten en wij stellen de berichten op. Je kunt zelf kiezen hoeveel berichten je per week wilt laten posten, maar je kunt dit ook aan ons overlaten. Wij kijken dan naar de branche waarin je werkzaam bent en naar je concurrentie om te bepalen hoeveel berichten er per week geplaatst worden. Wij werken maandelijks vooruit. Je weet op deze manier dus precies welke berichten er komende maand geplaatst worden. 

Zoals we hierboven al uitgelegd hebben hangt het van de grootte van het abonnement af wat wij maandelijks voor je doen. Wat we áltijd voor je doen, ongeacht de grootte van het abonnement: 

– Het bedenken en schrijven en van teksten
– Het plaatsen van de berichten
– Het bericht wordt aangepast per medium
– Berichten beantwoorden of doorsturen

Kies je voor een uitgebreider abonnement? Dan kunnen we o.a. ook foto’s maken, leuke afbeeldingen ontwerpen en je account optimaliseren. 

Bij ons kun je kiezen uit verschillende abonnementen. De prijs is dan ook afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Je kunt al starten vanaf €510 per maand. De grootte van het abonnement wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Hoeveel berichten wil je door ons laten plaatsen en op hoeveel kanalen? Wil je dat wij foto’s en/of video’s maken als aanvulling op jouw berichten? We komen graag met je in contact om de ideeën te bespreken en je een gericht prijsvoorstel te kunnen doen.

Op het moment dat wij samen gaan werken hebben wij het een en ander van je nodig. Denk hierbij aan het logo, bruikbaar beeldmateriaal en eventueel voorbeelden van wat je graag wilt zien. Maandelijks bespreken we of jullie onderwerpen hebben die jullie graag terug willen zien op jullie kanalen. Mocht dat niet zo zijn dan bedenken wij alles!

Bij het kleine pakket dienen jullie zelf de foto’s, video’s of ontwerpen aan te leveren. Wij bedenken daar dan de tekst bij.

Kies je voor het middel of grote pakket? Dan komen wij maandelijks langs (als dit van toepassing is op jouw bedrijf) en schieten foto’s en/of video’s. Daarmee nemen wij dus alles bij je uit handen.

Waarom kies je voor Tocomfy?

Met Tocomfy weet je zeker dat je social media kanalen er professioneel uit zien. Met ruim 6 jaar ervaring weten wij ieder project op een creatieve en professionele manier aan te pakken. Dit volgens onze eigen vaste werkwijze die we de afgelopen vijf jaar ontwikkeld hebben. We zijn jong, creatief en flexibel waarbij we jouw wensen altijd op de eerste plek zetten. Natuurlijk geven we ook altijd eerlijk advies, ook als het tegen jullie eerste gedachte in gaat.

Door samen te werken met Tocomfy ben je verzekerd van snelheid en kwaliteit.

  • Wij bieden maatwerk. Elk social media kanaal is anders, net zoals ieder bedrijf anders is.
  • Wij verbeelden jouw identiteit
  • Wij verzorgen alles, van idee tot oplevering
  • Wij maken professionele en haarscherpe foto’s en video’s voor op jouw kanalen 

Ieder project zien wij als een samenwerking. Wij nemen de lead, hebben de benodigde kennis en ervaring, maar het is jouw social media kanaal en jouw boodschap. Samen gaan we ontdekken hoe dit het beste verwoord en gerealiseerd kan worden.

Social media marketing