Ontdek je creatieve kracht bij ons! 

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf bieden wij studenten de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen en zich te ontwikkelen binnen ons vakgebied. Volg jij een opleiding in de richting van media en vormgeving? Of in de richting van marketing en communicatie? Lees dan snel verder! 

Creativiteit is de kern in alles wat wij doen. Bij ons krijg je de vrijheid en ruimte om je creativiteit te uiten en je ideeën tot leven te brengen. Of je nu passie hebt voor fotografie, grafisch ontwerp, marketing of iets anders, bij ons kun je jouw talenten ontdekken. 

Als marketingbureau zijn wij dagelijks bezig met het realiseren van creatieve projecten voor onze klanten. Met een jong, creatief en professioneel team helpen wij opdrachtgevers om hun identiteit op een duidelijke en simpele manier uit te leggen aan hun doelgroep. De diensten die wij bieden zijn fotografie, videoproductie, vormgeving, webdesign en social media. 

Opleidingen

Ben jij een creatief brein met een passie voor marketing? Wij bieden begeleiding voor verschillende opleidingen. 

Marketing & Communicatie 

Als stagiair ga je je focussen op hoe we een product of dienst van een klant op een duidelijk en simpele manier kunnen uitleggen aan hun doelgroep. Hoe kun je de doelgroep het beste aanspreken? Welke middelen en kanalen zet je in? Je ontwikkelt onder andere creatieve content, schrijft blogs, maakt nieuwsbrieven, beheert social media kanalen en nog veel meer! Ontwikkel jouw vaardigheden in de praktijk. 

AV-specialist 

Heb jij alle kennis al in huis over het maken van audiovisuele producties en wil je leren hoe je dit toepast in de praktijk? Als stagiair ga je met ons mee op pad om toffe content te creëren voor onze klanten. Je gaat mee met opnames op locatie en ondersteunt waar nodig, denk aan het checken van onder andere belichting en geluid. Ook ga je aan de slag met montage en vormgeving, ontdek waar jouw kracht ligt! 

Fotograaf 

Als stagiair fotografie ga je onder andere mee naar shoots op locatie bij klanten, maar ook leer je werken in een studio. Je gaat aan de slag met verschillende soorten fotografie, van bedrijfsfotografie tot productfotografie. Al je kennis over het werken met een camera, licht en beeldbewerking kun je toepassen. Je wordt betrokken in onze projecten en mag jouw eigen creatieve ideeën omzetten in een plan van aanpak. 

Mediavormgever 

Ben jij helemaal thuis met programma’s als Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator? Als stagiair ga je aan de slag met grafisch vormgeven. Je ontwerpt voor onze klanten je eigen creatieve ideeën en werkt deze uit, zoals content voor social media berichten, flyers, promotiemateriaal en productdesign. Je werkt mee om de uitstraling van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Klaar om je creatieve kracht te ontdekken? 

Als jij klaar bent om je creatieve kracht te ontdekken en een waardevolle ervaring op te doen, dan zijn wij op zoek naar jou! Volg je een van bovengenoemde opleiding en heb je interesse in een leerzame stage? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Facebook
LinkedIn

Wat je misschien ook interessant vindt

Mobiel met Instagram

Fotografie stage 

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve studenten die bij ons stage willen komen lopen op het gebied van fotografie. Als marketingbureau zijn wij dagelijks

Verder lezen