Een professionele, mobielvriendelijke

Website laten maken?

Ben je op zoek naar een professionele, overzichtelijke website voor jouw bedrijf? Wij weten als geen ander hoe dat werkt en denken graag met je mee! We ontzorgen je volledig en komen achteraf niet met kleine lettertjes.

Website laten maken

Wat wil jij bereiken met jouw nieuwe website? Wil je meer leads of omzet eruit halen of wil je de websitebezoeker informeren? En wie wil je precies bereiken? Wij brengen dit in kaart voordat we aan de slag gaan met jouw website. Zo leren we jouw bedrijf kennen, maar kijken we ook naar wat de websitebezoeker graag wil zien. Zodra we dit in kaart hebben gebracht, bouwen we jouw website in WordPress. Dit is een flexibel en gebruiksvriendelijkplatform waarmee iedereen kan werken en waardoor jij dus ook gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen. 

Waarom een website laten maken door Tocomfy? 

Hoe gaan wij te werk?

1. Briefing

Wij stellen vragen aan jou om erachter te komen wat jij graag op je website wil laten zien en waarom je een nieuwe website wil laten maken. Ook kijken we wie jouw doelgroep is en wie je dus wil bereiken met jouw nieuwe website.

2. Voorstel

Wij maken een duidelijke offerte waarin we alles voor je op een rijtje zetten. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten van de website.

3. Start

In samenwerking met jou verzamelen we de benodigde afbeeldingen, teksten en andere informatie die wij nodig hebben voordat we aan de slag gaan met de website.

4. Ontwerp

We ontwerpen een website die bij jouw bedrijf past en voldoet aan jouw wensen. Wij zorgen er dan voor dat de website logisch wordt ingedeeld. Op het ontwerp kun je feedback geven.

5. Bouwen

Onze specialisten bouwen de website in WordPress en zorgen ervoor dat deze website op alle apparaten werkt. Wel zo handig 😉

6. Live!

Als je website aansluit op jouw wensen, dan kan hij live!

Wat je zelf al kunt voorbereiden

Voordat je bij ons komt om de website te laten maken is het goed om voor jezelf alvast na te gaan wat je precies wilt en zoekt. Als jij een doel voor ogen hebt kun je dit ook beter overbrengen tijdens de briefing. Dit zorgt ervoor dat wij een duidelijk beeld hebben van jouw wensen en zo kom jij ook sneller tot het eindresultaat.  

Vragen die je jezelf alvast kunt stellen: 

  • Waarom heb ik een (nieuwe) website nodig? 
  • Wil ik ook producten/diensten online verkopen? (E-commerce) 
  • Wat is de doelstelling van de website? 
  • Welke boodschap wil ik overbrengen en aan wie? 
  • Welke pagina’s / informatie wil ik verwerkt hebben op de website? 
  • Heb ik zelf al voldoende teksten en beeldmateriaal (foto’s en video’s) of dienen deze nog
    gemaakt te worden? 

Wat anderen over ons zeggen

Jan de Boer Tuinhuizen
Jan de Boer Tuinhuizen
www.jandeboertuinhuizen.nl
Lees verder
Wij zijn heel blij dat we, inmiddels alweer enkele jaren geleden, voor Tocomfy hebben gekozen. De manier waarop ze onze website hebben ontworpen, al onze sociale media verzorgen en het snelle schakelen als dat nodig is spreekt ons erg aan. Kortom; we zijn helemaal tevreden met de expertise van Jim bij film- en fotoreportages die hij voor ons maakt en zeker ook met daarbij het duidelijke taalgebruik van Nina!
Kinderdagverblijf De Kleine Buddha
dekleinebuddha.nl
Lees verder
Ik was op zoek naar een bedrijf om onze websites te vernieuwen, na een aantal bedrijven te hebben gesproken, is mijn keuze Tocomfy geworden, een lokaal bedrijf in Grave. Al na onze eerste afspraak was ik heel enthousiast 😊. Onze websites zijn echt helemaal top geworden, we hebben alles in samenspraak gedaan, elke aanpassing die ik daarna nog had werd heel snel doorgevoerd, persoonlijk contact is heel fijn, veel beter dan in een groot bedrijf. Dienstverlening is dus super! Tocomfy is een echte aanrader, Nina en Jim zijn toppers!!!! Groetjes Estrela, Kinderdagverblijf De Kleine Buddha en BSO De Buddha Kids
Music Care
www.musiccare.nl
Lees verder
Super blij met onze nieuwe website dankzij Nina en Jim. Ze hebben het echt naar een hoger niveau gebracht, waardoor we van verschillende klanten complimenten krijgen. Daarnaast verloopt de communicatie fijn, luisteren goed naar je wensen en weten het nog beter uit te voeren.
Walk in Concept
www.walkinconcept.nl
Lees verder
Afgelopen jaar met de eerste lockdown zijn wij terecht gekomen bij Tocomfy voor het bouwen van een webshop. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren. Duidelijke uitleg, altijd bereid om te helpen en een snelle communicatie. Ondanks dat we alweer een jaar verder zijn blijven ze nog altijd even betrokken. Zeker een aanrader om een samenwerking aan te gaan, het is een heel fijn bedrijf.
Vorige
Volgende

Wat kunnen wij nog meer voor je doen?

SEO (beter vindbaar worden op Google)

Creëren van foto’s en videos in de stijl van jouw bedrijf

Handige online marketing strippenkaart

Veelgestelde vragen

Naast een website heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud nodig. Zo zorg je er namelijk voor dat je website zichtbaar wordt voor anderen en dat hij up-to-date blijft. Dat is in deze tijd namelijk wel belangrijk. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Tijdens de briefing nemen we dit samen door en kijken we waar wij jullie mee kunnen helpen. 

Ja, dat kan! Hiervoor werken wij op uurbasis, maar het is ook mogelijk om een strippenkaart bij ons af te nemen. Met deze strippenkaart kun je een x aantal uren per jaar inzetten om bijvoorbeeld wijzigingen aan te brengen aan jouw website. Ook kun je ons met deze strippenkaart voor andere diensten op het gebied van online marketing inzetten. 

Wij werken altijd met WordPress. Dit is erg gebruiksvriendelijk en daardoor kun jij eventueel ook zelf kleine aanpassingen doen aan de website. 

Nee, je bent zeker niet verplicht om dit bij ons af te nemen. We houden niet van verplichtingen 🙂 Wel is het natuurlijk mogelijk om de hosting en het onderhoud bij ons af te nemen. Dit kunnen we bespreken tijdens onze eerste kennismaking. 

Ja, de prijs staat helemaal vast. Als je uiteindelijk toch iets extra’s wil, dan bespreken we dat samen en laten wij duidelijk weten wat hier eventueel de meerprijs van is. Je staat in ieder geval nooit voor verassingen. 

Hoelang het duurt tot jouw website de lucht in kan hangt af van verschillende factoren. Hoe groot wordt jouw website? Komt er een geheel ontwerp aan vooraf of kunnen wij direct beginnen met bouwen? Dit bespreken we tijdens onze eerste kennismaking. 

Ja, een contactformulier is altijd inbegrepen op de website. Je kunt deze zelf invullen en wat er in het contactformulier mag komen te staan. ee

Ja, dat kan! Wij bieden een standaard SEO pakket aan waarin wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden, dat jouw website vindbaar wordt op Google en waarbij we jouw website koppelen aan Google Analytics. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons. 

Bij het ontwikkelen van je website is het van belang dat er geschikt beeldmateriaal beschikbaar is. Bij Tocomfy kunnen we dit ook voor je realiseren. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld een bedrijfsvideo laten maken en/of fotografie afnemen.

Wij werken graag samen

Wij hebben inmiddels verschillende organisaties mogen voorzien van een nieuwe website. Zo hebben wij onder andere gewerkt voor Catharinahof, Jan de Boer Tuinhuizen, De Kleine Buddha en Walk in Concept.