Bel ons op: +31 486 715 802

Videoproductie

Bedrijfsvideo laten maken

Wist je dat meer dan 70% van de mensen liever online een video over een bedrijf bekijkt dan dat ze zelf de informatie moeten lezen? Daarnaast krijgt een video gemiddeld drie keer meer klikken dan een tekstartikel. Het is namelijk laagdrempelig om naar te kijken, het houdt de aandacht vast en brengt emotie over. Zo heeft Video eigenlijk alles wat tekst niet heeft. Ze zeggen niet voor niks “een beeld zegt meer dan 1000 woorden”. Een bedrijfsvideo is dan ook de perfecte manier om je organisatie te presenteren.

Een bedrijfsvideo kent vele voordelen; het zorgt voor betrokkenheid, helpt de doelgroep zich te identificeren met je bedrijf en het zorgt voor de juiste visuele weergave van je bedrijf.

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken is dus een goed idee. Maar hoe pakken we dat aan?

1. Strategische sessie

Samen bespreken we je wensen en het gewenste doel dat je wil bereiken met de video. Daarnaast brainstormen we kort over ideeën en elementen die belangrijk zijn om aan bod te laten komen.

2. Draaiboek / script

Aan de hand daarvan bepalen we wat de juiste aanpak is en wat voor soort video we het beste kunnen gaan realiseren. Deze worden globaal of gedetailleerd uitgewerkt op papier in de vorm van een draaiboek en script. Dit zorgt er ook voor dat we de verwachtingen en planning goed met elkaar kunnen afstemmen. Zo weten we precies wat er nodig zal zijn om de video te realiseren.

3. Videoproductie

Tijdens de productiefase worden alle beelden geschoten die nodig zijn om het verhaal kloppend te maken. Het draaiboek is hierin leidend om ervoor te zorgen dat het verhaal compleet is. Vervolgens wordt de gehele video gemonteerd tot een pakkend geheel van ongeveer 1,5 minuut. Zodra de eerste versie van de video wordt opgeleverd is er nog ruimte voor feedback om de laatste puntjes op de i te zetten.

4. Videomarketing / advertising

Tot slot kunnen wij ervoor zorgen dat de video in het juiste formaat op de juiste kanalen geplaatst wordt. Middels advertenties zorgen wij ervoor dat de juiste doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats bereikt wordt. Wij lanceren, beheren en optimaliseren de videoadvertentiecampagnes.

Wij werken graag samen

Inmiddels hebben wij verschillende organisaties mogen voorzien van video’s. Zo hebben wij onder andere gewerkt voor Simac, Zebra, De Voltage en Jan de Boer Tuinhuizen. 

Simac
Peer Groep
Voltage-tilburg

Twee voorbeelden van Bedrijfsvideo's

Overtuigd?

Overtuigd?