Een professionele webshop en fotografie voor

Walk in Concept

Walk in Concept is een conceptstore in het centrum van Grave. In de winkel vind je kleding van bekende merken, woonaccessoires en leuke cadeautjes. In 2024 is Walk in Concept verhuisd naar een groter pand met een mooie, Scandinavische sfeer. 

Diensten: 
– webdesign
– fotografie

Zowel online als offline

Walk in Concept wilde niet alleen haar kleding verkopen via de winkel, maar ook door middel van een webshop. Dat is dan ook de reden dat Walk in Concept ons heeft ingeschakeld. Het was hierbij belangrijk dat de webshop een minimalistische uitstraling heeft, zodat dit past bij de sfeer van de winkel. 

Daarnaast was er vanuit Walk in Concept behoefte aan professionele foto’s van de nieuwe winkel, zodat deze gedeeld kunnen worden op de social media kanalen en de website. Op die manier ziet alles er strak en professioneel uit. 

Een webshop met toffe foto’s

Voor Walk in Concept hebben we een toffe en strakke webshop gebouwd. Deze is gebouwd in WordPress, waardoor Walk in Concept zelf gemakkelijk haar producten kan toevoegen. Doordat ze zelf leuke foto’s maken van de kledingstukken, krijg je een goede indruk van de artikelen en zorgt ook voor een persoonlijke touch. De website wordt maandelijks geüpdatet en regelmatig worden er nieuwe categorieën toegevoegd, zodat Walk in Concept nieuwe producten kan blijven toevoegen. 

Wil jij ook online en/of offline opvallen? Wij denken met je mee.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.