Een professionele, conversiegerichte

Webshop laten maken?

Ben je op zoek naar een professionele, conversiegerichte webshop voor jouw bedrijf? Wij weten als geen ander hoe dat werkt en denken graag met je mee! Onze kennis van marketing, ontwerp en conversieoptimalisatie zorgen ervoor dat jij jouw concurrenten een stap voor blijft. Wij nemen jou de zorgen uit handen en bouwen de webshop in een overzichtelijk systeem. Hierdoor kun jij gemakkelijk de bestellingen verwerken en aan de slag met je nieuwe webshop. 

Webshop laten maken

Met een webshop zorg je ervoor dat je jouw producten onder de aandacht brengt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat dit gebeurt in dezelfde stijl als jouw bedrijf. Wij bouwen jouw webshop in WordPress met WooCommerce. Dit is wereldwijd het meest gebruikte softwaresysteem voor webshops. Het is gebruiksvriendelijk, wat betekent dat je eventueel ook zelf producten kunt toevoegen aan je webshop. Wij blijven onze kennis delen, zodat jij zelf aan de slag kunt nadat wij de webshop hebben opgeleverd. Je kunt dit uiteraard ook aan ons uitbesteden. Ook zijn wij in te zetten voor bijvoorbeeld productfotografie of sfeerbeelden. 

Waarom een webshop laten maken door Tocomfy? 

Hoe wij te werk gaan

1. Briefing

Wij stellen vragen aan jou om erachter te komen wat jij graag op je webshop wil laten zien en waarom je dit wilt. Ook kijken we wie jouw doelgroep is en wie je dus wil bereiken.

2. Voorstel

Wij maken een duidelijke offerte waarin we alles voor je op een rijtje zetten. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten van de webshop.

3. Start

In samenwerking met jou verzamelen we de benodigde afbeeldingen, teksten, productinformatie en andere informatie die wij nodig hebben voordat we aan de slag gaan.

4. Ontwerp

We ontwerpen een webshop die bij jouw bedrijf past en voldoet aan jouw wensen. Wij zorgen er dan voor dat hij logisch wordt ingedeeld. Op het ontwerp kun je feedback geven.

5. Bouwen

Onze specialisten bouwen de webshop in WordPress in combinatie met WooCommerce en zorgen ervoor dat hij op alle apparaten werkt. Wel zo handig 😉

6. Live!

Als je webshop aansluit op jouw wensen en alle producten zijn toegevoegd, dan kan hij live!

Een goed begin is het halve werk

Voordat je bij ons komt om de webshop te laten maken is het goed om voor jezelf alvast na te gaan wat je precies wilt en zoekt. Als jij een doel voor ogen hebt kun je dit ook beter overbrengen tijdens de briefing. Dit zorgt ervoor dat wij een duidelijk beeld hebben van jouw wensen en zo kom jij ook sneller tot het eindresultaat.  

Vragen die je jezelf alvast kunt stellen: 

  • Waarom wil ik een (nieuwe) webshop? 
  • Wat voor soort producten ga ik verkopen? 
  • Hoeveel producten wil ik verkopen? 
  • Welke boodschap wil ik overbrengen en aan wie? 
  • Welke informatie wil ik verwerken op de webshop? 
  • Heb ik zelf al voldoende teksten en beeldmateriaal (foto’s en video’s) of dienen deze nog
    gemaakt te worden? 
  • Wil ik de producten zelf op de website zetten of wil ik dat laten doen?

Wat anderen over ons zeggen

Walk in Concept
www.walkinconcept.nl
Lees verder
Afgelopen jaar met de eerste lockdown zijn wij terecht gekomen bij Tocomfy voor het bouwen van een webshop. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren. Duidelijke uitleg, altijd bereid om te helpen en een snelle communicatie. Ondanks dat we alweer een jaar verder zijn blijven ze nog altijd even betrokken. Zeker een aanrader om een samenwerking aan te gaan, het is een heel fijn bedrijf.

Wat kunnen wij nog meer voor je doen?

SEO (beter vindbaar worden op Google)

Creëren van (product)foto’s en videos in de stijl van jouw bedrijf

Handige online marketing strippenkaart

Veelgestelde vragen

Naast een webshop heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud nodig. Zo zorg je er namelijk voor dat je website zichtbaar wordt voor anderen en dat hij up-to-date blijft. Dat is in deze tijd namelijk wel belangrijk. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Tijdens de briefing nemen we dit samen door en kijken we waar wij jullie mee kunnen helpen. 

Dat kan! We voegen zelf altijd al een product toe als voorbeeld, maar wij kunnen ook alle producten voor je toevoegen. Ook denken wij graag met je mee over fotografie op de webshop. Dit kunnen we bespreken tijdens onze eerste kennismaking. 

Ja, dat kan! Hiervoor werken wij op uurbasis, maar het is ook mogelijk om een strippenkaart bij ons af te nemen. Met deze strippenkaart kun je een x aantal uren per jaar inzetten om bijvoorbeeld wijzigingen aan te brengen aan jouw website. Ook kun je ons met deze strippenkaart voor andere diensten op het gebied van online marketing inzetten. 

Wij werken altijd met WordPress. Dit is erg gebruiksvriendelijk en daardoor kun jij eventueel ook zelf kleine aanpassingen doen aan de website. Wij werken altijd in combinatie met WooCommerce. Dit kan gemakkelijk gekoppeld worden aan andere tools. 

Nee, je bent zeker niet verplicht om dit bij ons af te nemen. We houden niet van verplichtingen 🙂 Wel is het natuurlijk mogelijk om de hosting en het onderhoud bij ons af te nemen. Dit kunnen we bespreken tijdens onze eerste kennismaking. 

Ja, de prijs staat helemaal vast. Als je uiteindelijk toch iets extra’s wil, dan bespreken we dat samen en laten wij duidelijk weten wat hier eventueel de meerprijs van is. Je staat in ieder geval nooit voor verassingen. 

Hoelang het duurt tot jouw webshop de lucht in kan hangt af van verschillende factoren. Hoeveel producten wil je op de webshop en zijn deze al gefotografeerd? Komt er een geheel ontwerp aan vooraf of kunnen wij direct beginnen met bouwen? Dit bespreken we tijdens onze eerste kennismaking. 

Ja, een contactformulier is altijd inbegrepen op de website. Je kunt deze zelf invullen en wat er in het contactformulier mag komen te staan. ee

Ja, dat kan! Wij bieden een standaard SEO pakket aan waarin wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden, dat jouw website vindbaar wordt op Google en waarbij we jouw website koppelen aan Google Analytics. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons. 

Wij werken graag samen

Wij hebben inmiddels verschillende organisaties mogen voorzien van een webshop. Zo hebben wij onder andere gewerkt voor Walk in Concept, Wallll, Gustav Interiors, AMD Studio’s en meer.