Toffe offline uitingen voor

Wijnhandel van Helden

Wijnhandel van helden werd bijna 10 jaar geleden opgericht. Vandaag de dag is de wijnspeciaalzaak in Oss een begrip met een grote, trouwe groep wijnliefhebbers. Om de wijnliefhebber buiten de regio Oss te verblijden met de lekkerste wijnen, zijn in 2020 de deuren van de mooie wijnspeciaalzaak aan het Dorp in Heesch geopend. En in 2022 is de prachtige winkel aan de Rogstraat in het centrum van het mooie Grave geopend. Met een trouwe relatie met inmiddels 20 horecazaken en een mooie succesvolle webshop zijn ze een volwaardige wijnhandel!

Diensten: 
– grafisch ontwerp

Wij ondersteunen de marketing

Wijnhandel van Helden neemt deel aan verschillende evenementen in de omgeving van Grave. Zo waren ze dit jaar te vinden op onder andere het Speciaalbier Festival waar je hun heerlijke wijnen kon proeven. 

De Wijnhandel heeft al een mooie, strakke huisstijl. Deze is dan ook terug te zien op de website, social media kanalen en alle offline uitingen. Regelmatig worden wij ingeschakeld om te helpen met verschillende marketingactiviteiten.  Wij maken professionele ontwerpen

Zo hebben wij bijvoorbeeld hele toffe beachflags ontworpen die Wijnhandel van Helden bij hun stand konden neerzetten op het festival. Ook ontwerpen we posters met aanbiedingen en wijntips erop voor op het raam van de winkel én uitgebreide wijnkaarten. Deze kaarten worden ingezet bij de horeca, festivals en bij feestdagen.