Een originele bedrijfsvideo voor

Mtools

Mtools is een webshop met een ruim aanbod Makita gereedschap. Het bedrijf staat voor persoonlijk contact, ze hebben een helpdesk die altijd klaar staat voor mensen met vragen over de producten en ook daadwerkelijk verstand heeft van de producten. Hun doel is dat een ieder het juiste stuk gereedschap altijd tot zijn/haar beschikking heeft.

Dienst: 
– videografie

Een onderscheidend concept

Mtools was op zoek naar een partij die niet alleen een korte maar krachtige bedrijfsfilm kon maken, maar ook mee kon denken over het gehele concept. Voor hen was het belangrijk dat de bedrijfsvideo niet te ‘saai’ zou zijn. Daarom is er wat humor toegevoegd aan de video.   

In de bedrijfsfilm wordt verteld waar ze voor staat, wie ze zijn en wat hen zo bijzonder maakt. Door middel van de bedrijfsfilm kan Mtools laten zien wat hen zo bijzonder maakt en onderscheidt van haar concurrentie. 

Videoproductie eindhoven

Opvallen met een sterke bedrijfsvideo

Mtools heeft ons ingeschakeld voor het maken van een professionele en creatieve bedrijfsvideo. Samen hebben we het concept uitgedacht, gekeken wat ze graag wil uitstralen. Aan de hand van de brainstorm is er een sterke bedrijfsvideo uitgekomen. Hierin wordt veel nadruk gelegd op het persoonlijke aspect wat Mtools zo bijzonder maakt. 

Als aanvulling hierop zijn er specifieke social media video’s gemaakt. Deze kunnen ingezet worden voor YouTube shorts & Instagram stories. Ideaal voor advertenties!