Professionele foto's en een website voor

Frans van der Schoot

Frans van der Schoot is al ruim 55 jaar een begrip in Oss en omstreken. Bij deze snackbar kun je niet alleen eten afhalen, maar er is ook een groot restaurant waar je kunt genieten van lekkere gerechten. Sinds kort is Frans van der Schoot veranderd. Zoals ze het zelf noemen: “Het restaurant in een nieuw jasje, maar de kwaliteit is als vanouds”. Niet alleen het restaurant is veranderd qua uitstraling, maar ook de website. 

Diensten: 
– fotografie
– webdesign
– vormgeving

Een nieuw jasje

Op het moment dat het restaurant vernieuwd was, zijn wij ingeschakeld voor het maken van nieuwe, professionele foto’s. Deze foto’s worden gebruikt in advertenties, op de website en op social media kanalen.

Bij deze foto’s was het vooral belangrijk dat de gezellige, warme sfeer naar boven kwam en om te laten zien dat er een nieuwe manier van bestellen is. Daarom is er extra aandacht besteed aan het maken van foto’s van de nieuwe manier van bestellen, zoals de bestelzuil. 

Het updaten van de website

Een aantal jaren geleden hebben wij de website gebouwd voor Frans van der Schoot. Op het moment dat het gehele restaurant vernieuwd was, hebben wij de website aangepast. Hier hebben we nieuwe kleuren aan toegevoegd, een nieuw logo gemaakt en een nieuwe tone-of-voice ingezet. Dit samen zorgt ervoor dat Frans van der Schoot haar ‘nieuwe jasje’ direct heeft kunnen delen met de buitenwereld.  

“Dank je wel Tocomfy voor de prima samenwerking met jullie!”