Videoproductie

Bedrijfsfilm Wijchen

Een bedrijfsfilm uit Wijchen is een goede manier om je bedrijf te presenteren. Zoals je weet, oriënteert iedereen zich tegenwoordig online, en je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. First impressions last a lifetime.

Video is de perfecte manier om jouw boodschap over te brengen aan je doelgroep. Bewegend beeld trekt de aandacht en zorgt voor een blijvende indruk. Het maakt je communicatie persoonlijk, want online wordt juist gezocht naar een emotionele connectie. Uiteindelijk doen mensen zaken met mensen. Daarom is het niet vreemd dat mensen graag samenwerken met degenen die ze kennen. Video is de ideale manier om online een connectie te maken en emoties op te wekken.

Bedrijfsfilm Wijchen

Bedrijfsvideo in de regio Wijchen 

Wij zijn gevestigd in Grave, een sfeervolle vestingstad nabij Wijchen, een gebied dat we door en door kennen. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, sfeerimpressie, instructievideo of een korte film, wij kunnen het allemaal. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals Simac, Zebra Technologies, De Voltage en Jan de Boer Tuinhuizen. Bij Tocomfy denken we met je mee en bieden we alles wat nodig is om een video te creëren die perfect aansluit bij jouw doelstellingen. In vier stappen leveren wij snel het gewenste resultaat.

Video is tegenwoordig de meest populaire en effectieve vorm van content. Benieuwd naar de kracht van video?

 

Onze werkwijze

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je overbrengen?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Creative sessie en script

Tijdens een creative sessie gaan we samen de video uitdenken op papier. Met deze input gaan wij aan de slag met het uitwerken van een draaiboek en script voor de video.

Stap 3 • Planning en opnames

Nadat de plannen akkoord zijn, kunnen de opnames gepland worden. Voor de opnames worden alle benodigdheden en apparatuur geregeld.

Stap 4 • Montage en oplevering

Na de opnames gaan we aan de slag met de montage van de video, waarna er nog ruimte is voor feedback. De video wordt online opgeleverd via WeTransfer.

Simac

Films waar wij trots op zijn

Video afspelen over Bedrijfsfilm laten makan

Mymesh

Project: Mymesh uitlegvideo
Expertise: videoproductie

Het onzichtbare, zichtbaar maken. Dat hebben wij gedaan voor Mymesh middels een strakke instructievideo.

Video afspelen over Videoproductie

Mtools

Project: Mtools bedrijfsvideo
Expertise: videoproductie

Een bedrijfsvideo die een duidelijk beeld geeft van Mtools en hun onderscheidend vermogen in de markt.

Bedrijfsfilm Wijchen voorbeelden

Bedrijfsfilm Wijchen

Waarom kies je voor Tocomfy?

Met Tocomfy weet je zeker dat je bedrijfsfilm een succes wordt. Met ruim 5 jaar ervaring weten wij ieder project op een creatieve en professionele manier aan te pakken. Dit volgens onze eigen vaste werkwijze die we de afgelopen vijf jaar ontwikkeld hebben. We zijn jong, creatief en flexibel waarbij we jouw wensen altijd op de eerste plek zetten. Natuurlijk geven we ook altijd eerlijk advies, ook als het tegen jullie eerste gedachte in gaat.

Door samen te werken met Tocomfy ben je verzekerd van snelheid en kwaliteit.

  • Wij bieden maatwerk. Elke video is anders, net zoals ieder bedrijf anders is.
  • Wij verbeelden jouw identiteit
  • Wij verzorgen alles van idee tot oplevering
  • Wij geloven in een mix van voorbereiding en spontaniteit, een oprechte boodschap.
  • Wij creëren haarscherp beeld, met Netflix approved camera’s

Ieder project zien wij als een samenwerking. Wij nemen de lead, hebben de benodigde kennis en ervaring, maar het is jouw video en jouw boodschap. Samen gaan we ontdekken hoe dit het beste verwoord en in beeld gebracht kan worden.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilm Wijchen

Dat kan zeker! Terwijl veel van onze klanten vertrouwen op onze video-expertise om met een creatief concept te komen, is het ook mogelijk om ons als uitvoeringspartner in te zetten. Samen brengen we in kaart wat er nodig is om jullie creatieve visie tot leven te brengen!

Wij kunnen vrijwel alles uit handen nemen, echter vraagt het vanuit jullie kant ook wat tijd om samen tot een goed idee te komen en de wensen af te stemmen. Daarna kunnen wij alles regelen maar jullie kunnen er ook voor kiezen om betrokken te blijven door zelf ook bij draaidagen aanwezig te zijn en bijvoorbeeld collega’s te regelen als model of een (eigen bedrijfs) locatie te regelen voor de opnames. Dit kan ook verschil maken in de hoogte van de investering.

Dat kan zeker, een bedrijfsvideo is in wezen een promotievideo over je bedrijf. De video kan ingezet worden op je website, social media kanalen, beurzen, tijdens presentaties, etc. Op het moment dat je de video ook wilt inzetten als reclame op tv of in betaalde social media advertenties dienen we dit vooraf af te spreken. Dit vanwege de rechten van de video, muziek, voice-over stem en eventuele modellen.