Videoproductie

Bedrijfsfilm Nijmegen

Een bedrijfsfilm uit Nijmegen is een goede manier om je bedrijf te presenteren. Zoals je weet oriënteert iedereen zich tegenwoordig online en daar heb je maar één kans op een goede eerste indruk. First impressions last a lifetime.

Video is dé manier om jouw boodschap over te brengen aan je doelgroep. Bewegend beeld houdt de aandacht vast en geeft mensen een impressie die ze bij blijft. Dit maak het persoonlijk, want juist online wordt gezocht naar een emotionele connectie. Uiteindelijk zijn het altijd mensen die zaken doen met mensen. Het is dan ook niet niet gek dat mensen graag werken met mensen die ze kennen. En video is dé manier om online kennis te maken en emoties te triggeren.

Bedrijfsfilm Nijmegen

Bedrijfsvideo in de regio Nijmegen 

Wij zijn gevestigd in Grave, een kleine, sfeervolle vestingstad vlakbij Nijmegen. Maar ook Nijmegen zelf is voor ons bekend terrein. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, sfeerimpressie, instructievideo of een korte film, niets is ons te gek. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers zoals Simac, Zebra Technologies, De Voltage en Jan de Boer Tuinhuizen. Tocomfy denkt met je mee en heeft alles in huis om een video te maken die past bij jouw doelstelling. In 4 stappen zorgen wij vlot voor het juiste resultaat.

Video is tegenwoordig de meest populaire en converterende vorm van content, benieuwd geworden naar de kracht van video?

Onze werkwijze

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je overbrengen?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Creative sessie en script

Tijdens een creative sessie gaan we samen de video uitdenken op papier. Met deze input gaan wij aan de slag met het uitwerken van een draaiboek en script voor de video.

Stap 3 • Planning en opnames

Nadat de plannen akkoord zijn, kunnen de opnames gepland worden. Voor de opnames worden alle benodigdheden en apparatuur geregeld.

Stap 4 • Montage en oplevering

Na de opnames gaan we aan de slag met de montage van de video, waarna er nog ruimte is voor feedback. De video wordt online opgeleverd via WeTransfer.

Simac

Films waar wij trots op zijn

Video afspelen over Bedrijfsfilm laten makan

Mymesh

Project: Mymesh uitlegvideo
Expertise: videoproductie

Het onzichtbare, zichtbaar maken. Dat hebben wij gedaan voor Mymesh middels een strakke instructievideo.

Video afspelen over Videoproductie

Mtools

Project: Mtools bedrijfsvideo
Expertise: videoproductie

Een bedrijfsvideo die een duidelijk beeld geeft van Mtools en hun onderscheidend vermogen in de markt.

Bedrijfsfilm Nijmegen voorbeelden

Bedrijfsfilm Nijmegen laten maken

Waarom kies je voor Tocomfy?

Met Tocomfy weet je zeker dat je bedrijfsfilm een succes wordt. Met ruim 5 jaar ervaring weten wij ieder project op een creatieve en professionele manier aan te pakken. Dit volgens onze eigen vaste werkwijze die we de afgelopen vijf jaar ontwikkeld hebben. We zijn jong, creatief en flexibel waarbij we jouw wensen altijd op de eerste plek zetten. Natuurlijk geven we ook altijd eerlijk advies, ook als het tegen jullie eerste gedachte in gaat.

Door samen te werken met Tocomfy ben je verzekerd van snelheid en kwaliteit.

  • Wij bieden maatwerk. Elke video is anders, net zoals ieder bedrijf anders is.
  • Wij verbeelden jouw identiteit
  • Wij verzorgen alles van idee tot oplevering
  • Wij geloven in een mix van voorbereiding en spontaniteit, een oprechte boodschap.
  • Wij creëren haarscherp beeld, met Netflix approved camera’s

Ieder project zien wij als een samenwerking. Wij nemen de lead, hebben de benodigde kennis en ervaring, maar het is jouw video en jouw boodschap. Samen gaan we ontdekken hoe dit het beste verwoord en in beeld gebracht kan worden.

Veelgestelde vragen over bedrijfsvideo Nijmegen

Dat kan zeker! Terwijl veel van onze klanten vertrouwen op onze video-expertise om met een creatief concept te komen, is het ook mogelijk om ons als uitvoeringspartner in te zetten. Samen brengen we in kaart wat er nodig is om jullie creatieve visie tot leven te brengen!

Wij kunnen vrijwel alles uit handen nemen, echter vraagt het vanuit jullie kant ook wat tijd om samen tot een goed idee te komen en de wensen af te stemmen. Daarna kunnen wij alles regelen maar jullie kunnen er ook voor kiezen om betrokken te blijven door zelf ook bij draaidagen aanwezig te zijn en bijvoorbeeld collega’s te regelen als model of een (eigen bedrijfs) locatie te regelen voor de opnames. Dit kan ook verschil maken in de hoogte van de investering.

Dat kan zeker, een bedrijfsvideo is in wezen een promotievideo over je bedrijf. De video kan ingezet worden op je website, social media kanalen, beurzen, tijdens presentaties, etc. Op het moment dat je de video ook wilt inzetten als reclame op tv of in betaalde social media advertenties dienen we dit vooraf af te spreken. Dit vanwege de rechten van de video, muziek, voice-over stem en eventuele modellen.