Bel ons op: +31 486 715 802

Videoproductie

Logo animatie & animatie huisstijl

De meeste bedrijven hebben hun huisstijl en logo strak op orde. Alles staat netjes beschreven in een huisstijlgids zodat het bedrijf één uitstraling heeft. Vaak wordt hierin nog niet nagedacht over het doorvoeren van de huisstijl in video’s. Middels een logo animatie breng je het logo tot leven in een aansprekende, korte animatie. Simpel gezegd is het een bewegende versie van het logo die gebruikt kan worden aan het begin en/of eind van iedere video. Dit is een geweldige toevoeging aan iedere video, exact in de uitstraling die past bij de organisatie.

Naast een logo animatie kun je ook een totaalpakket laten maken bestaand uit een intro, outro en naambumpers. Zo kun je bijvoorbeeld het onderwerp van de video introduceren in de intro en de naam en functie tonen bij de personen die in beeld komen.

Deze animaties kunnen vervolgens worden toegevoegd aan iedere video; het zorgt voor herkenbaarheid en voor de juiste visuele weergave van je bedrijf.

Bedrijfsvideo laten maken

Een logo animatie laten maken is dus een goed idee. Maar hoe pakken we dat aan?

Ontwerp

Aan de hand van het logo en de huisstijl starten we met het uitwerken van een ontwerp voor de logo animatie, intro, outro en naambumpers.

Animeren

Zodra het ontwerp akkoord is starten we met animeren. Wij werken hiervoor met Adobe After Effects. Nadat je de eerste versie van ons ontvangen hebt, is er nog ruimte voor feedback op de animatie.

Vervolgens ontvang je via Wetransfer een map met daarin het ontwerp en de animaties.

Wij werken graag samen

Wij hebben inmiddels verschillende organisaties mogen voorzien van video’s. Zo hebben wij onder andere gewerkt voor Simac, Zebra, De Voltage en Jan de Boer Tuinhuizen. 

Simac
Peer Groep
Voltage-tilburg

Twee voorbeelden van video's waarin de huisstijl animaties zijn doorgevoerd

Overtuigd?

Overtuigd?