Al 5+ jaar marketingpartner van

Simac

Simac is een groot bedrijf dat gespecialiseerd is in IT. Met ruim 1200 medewerkers en 19 werkmaatschappijen hebben ze enorm veel kennis in huis. Ze weten altijd de mens op één te zetten, want IT is er voor mensen en niet andersom! Eigenlijk kom je Simac overal tegen, zonder dat je het zelf door hebt. In de retail branche zijn ze zelfs de grootste IT dienstverlener. Van pinnen bij de kassa tot videobellen in de zorg, Simac zorgt dat het werkt.

Diensten: 
– videoproductie
– fotografie
– grafisch ontwerp
– ondersteuning bij het maken van presentaties

Wat wij als marketingpartner doen

Al ruim 5 jaar ondersteunen wij Simac bij verschillende marketing activiteiten. Denk hierbij aan ondersteuning bij het maken van presentaties op C-level en grafische vormgeving. Daarnaast kunnen we inmiddels stellen dat wij het vaste video team zijn, dat door de holding en verschillende werkmaatschappijen van Simac wordt ingezet. Naast video’s maken wij ook foto’s voor de website en het magazine “Simac Connect” dat een keer per jaar wordt uitgebracht.

Wij zijn écht betrokken bij Simac

Onze collega Nina is zelfs wekelijks bij Simac op kantoor te vinden en maakt echt onderdeel uit van het marketingteam van Simac. Als marketingpartner weten we wat er speelt en verdiepen wij ons helemaal in het bedrijf. Wij hebben dan ook het gevoel dat wij onderdeel van Simac zijn en dat gevoel is wederzijds!

Ingewikkelde projecten simpel uitleggen met video

Doordat IT een containerbegrip is en voor veel mensen ongrijpbaar, zorgen we er met video’s voor dat grote projecten en klantervaringen goed overgebracht worden. Deze video’s kunnen vervolgens heel breed ingezet worden binnen de organisatie. Enerzijds om elkaar intern op de hoogte te houden en anderzijds om de diensten aan meer bedrijven te verkopen. Dit soort video’s worden dan ook ingezet op de website, social media kanalen en bij presentaties voor nieuwe of bestaande klanten.
 
Het onzichtbare zichtbaar maken, daar leent video zich erg goed voor! Een draadloos netwerk kunnen we bijvoorbeeld zichtbaar maken door animaties toe te voegen aan een video. Hierdoor begrijpen ook mensen zonder technische achtergrond beter hoe het werkt en wat er precies mogelijk is.
Wat wij merken is dat Tocomfy als kleine, jonge organisatie het beste wil voor haar klanten. Er is niks te gek wat wij vragen. Er wordt altijd adequaat gereageerd op wat wij vragen en de kwaliteit is zoals wij dat ook graag zien en zoals wij dat ook verwachten, dus dat sluit eigenlijk perfect op elkaar aan.
Roeland Ravesteijn
Director Marketing/Innovation

Wij versterken Simac niet alleen online

Om dezelfde reden als bij video’s, zorgen we er met illustraties en presentaties voor dat IT makkelijker te begrijpen is. Voor Simac’ers is het natuurlijk logisch wat hun diensten inhouden en wat ze precies doen, maar voor (potentiële) klanten is het fijn als dit op een laagdrempelige manier uitgelegd kan worden. Wij helpen Simac daarbij door middel van grafische vormgeving.