Grafische vormgeving

Sterk design, sterk merk

Een goed ontwerp vormt de basis van jouw marketing. Wij gebruiken onze creativiteit om de uistraling van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het doel hiervan is om een positief, onderscheidend en herkenbaar middel te realiseren waarmee jij opvalt tussen je concurrenten.

Een eerste indruk maak je maar één keer 

Wij weten wat belangrijk is om klanten aan te trekken, zowel online als offline. Wij nemen het grafisch ontwerp volledig uit handen. Hierbij houden we wel continu rekening met jouw wensen en we houden dan ook van een duurzame samenwerking. Wij ontwerpen promotiematerialen voor zowel online als offline gebruik. Tot online promotiemateriaal behoort o.a. een website, logo, social media berichten en advertenties. Bij offline promotiematerialen kun je denken aan een visitekaartje, flyer, brochure of spandoek.

Onze werkwijze

Stap 1 • Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wie is je doelgroep en wat wil je overbrengen?
 Wij stellen vervolgens een offerte voor je op.

Stap 2 • Ontwerpen

Onze designers gaan aan de slag. We houden contact met je en laten je tussentijdse ontwerpen zien zodat we zeker weten dat we de goede kant op gaan.

Stap 3 • Feedback

Als wij het ontwerp opleveren krijg jij de kans om feedback te geven. Zodra je feedback hebt gegeven gaan wij aan de slag met het verwerken hiervan.

Stap 4 • Oplevering

Na akkoord van het laatste ontwerp maken we het design (indien nodig) druk klaar en leveren we het design in het juiste formaat en de bestanden bij je aan. Indien nodig zorgen we ook voor het drukwerk.

Simac

Ontwerpen waar wij trots op zijn