WEBSHOP LATEN BOUWEN

Wij werken altijd met WordPress in combinatie met Woocommerce als webwinkel extensie. WordPress is wereldwijd het meeste gebruikte programma om websites mee te bouwen. Ongeveer 30% van alle websites is hiermee gebouwd.

Na de realisatie kun je zelf heel eenvoudig de webshop beheren, bestellingen verwerken, betalingen ontvangen en producten toevoegen. De webshop wordt gemaakt volgens de standaarden van dit moment en is toekomst proof.

“Gebruiks
vriendelijk op alle apparaten”

Webwinkels die wij gerealiseerd hebben

“Een webshop valt of staat met online marketing”

Na het realiseren van een webwinkel is het belangrijk om de juiste doelgroep aan te spreken. Doormiddel van SEO wordt je organisch gevonden in Google en ook via Social Media kun je goedkoop traffic genereren naar je webshop. Onze ervaring leert dat het belangrijk is om een duidelijke (online) marketingstrategie uit te werken. Op die manier weet je wie je doelgroep is en via welke kanalen je ze kan bereiken. Een mix van organisch verkeer en betaald (adverteren) is hierin wenselijk. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Een webshop laten bouwen was nog nooit zo comfortabel

Samen mooie dingen maken, daar worden wij vrolijk van. Wil jij ook een nieuwe webwinkel laten bouwen? Stuur dan een mail  TO COMFY