Professioneel webdesign bureau

Webdesigner Cuijk

Heb je een website die aan vervanging toe is of ben je net een bedrijf gestart en ben je op zoek naar een webdesigner in Cuijk? Wij helpen je graag met het bouwen van een professionele en onderscheidende website. Dit kan in de vorm van een standaard of maatwerk website of webshop voor ieder budget. Wij maken websites die werken, hosten ze zelf en zorgen dat ze vindbaar zijn. Ideaal, toch?

Webdesigner Cuijk

Een op maat gemaakte website

Ben je op zoek naar een webdesigner in Cuijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bouwen een website voor jou aan de hand van jouw wensen. Wat wil je bereiken met jouw website en wie? Wij brengen dit in kaart voordat we aan de slag gaan met jouw website. Zo leren we jouw bedrijf kennen, maar kijken we ook naar wat de websitebezoeker graag wil zien. Zodra we dit in kaart hebben gebracht, bouwen we jouw website in WordPress. Dit is een flexibel en gebruiksvriendelijk platform waarmee iedereen kan werken en waardoor jij dus ook gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen. 

Zelf aanpassingen doen

Het is wel zo makkelijk als je zelf bepaalde teksten of afbeeldingen kunt wijzigen. Wij leggen je dan ook even uit hoe je dit kunt doen. We bouwen de website in een gebruiksvriendelijke, visuele builder waardoor je kleine aanpassingen niet bij ons hoeft te leggen. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen of mailen met een aanpassing. Dit passen wij met alle liefde voor je aan en reageren snel op je aanvraag. 

Als je er zeker van wilt zijn dat je website altijd geheel up-to-date is, dan kun je de periodieke updates ook door ons laten doen. Wij rekenen een klein maandbedrag hiervoor, waardoor jij niet meer hoeft om te kijken naar de website. 

Waarom een website laten maken door Tocomfy? 

Hoe gaan wij te werk?

1. Briefing

Wij gaan in gesprek met jou om erachter te komen wat jij graag op je nieuwe website wil laten zien en waarom je er een wilt laten maken. Ook kijken we wie jouw doelgroep is en wie je dus wil bereiken met jouw nieuwe website.

2. Voorstel

Wij maken een duidelijke offerte waarin we alles voor je op een rijtje zetten. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten van de website.

3. Start

In samenwerking met jou verzamelen we de benodigde afbeeldingen, teksten en andere informatie die wij nodig hebben voordat we aan de slag gaan met de website.

4. Ontwerp

We ontwerpen een website die bij jouw bedrijf past en voldoet aan jouw wensen. Wij zorgen er dan voor dat de website logisch wordt ingedeeld. Op het ontwerp kun je feedback geven.

5. Bouwen

Onze specialisten bouwen de website in WordPress en zorgen ervoor dat deze website op alle apparaten werkt. Wel zo handig 😉

6. Live!

Als je website aansluit op jouw wensen, dan kan hij live!

Een professionele webdesigner in Cuijk

In de afgelopen jaren hebben wij al verschillende websites en webshops mogen maken voor bedrijven in en rondom Cuijk. Wij zijn gevestigd in het historische stadje Grave, dus de afstand is klein. We komen graag een kopje koffie drinken en kijken of we wat voor je kunnen betekenen. Of je nu werkzaam bent in de bouw, zorg, schoonheidsbranche of horeca, wij kunnen een professionele website voor je bouwen. 

Wat anderen over ons zeggen

Jan de Boer Tuinhuizen
www.jandeboertuinhuizen.nl
Lees verder
Wij zijn heel blij dat we, inmiddels alweer enkele jaren geleden, voor Tocomfy hebben gekozen. De manier waarop ze onze website hebben ontworpen, al onze sociale media verzorgen en het snelle schakelen als dat nodig is spreekt ons erg aan. Kortom; we zijn helemaal tevreden met de expertise van Jim bij film- en fotoreportages die hij voor ons maakt en zeker ook met daarbij het duidelijke taalgebruik van Nina!
Kinderdagverblijf De Kleine Buddha
dekleinebuddha.nl
Lees verder
Ik was op zoek naar een bedrijf om onze websites te vernieuwen, na een aantal bedrijven te hebben gesproken, is mijn keuze Tocomfy geworden, een lokaal bedrijf in Grave. Al na onze eerste afspraak was ik heel enthousiast 😊. Onze websites zijn echt helemaal top geworden, we hebben alles in samenspraak gedaan, elke aanpassing die ik daarna nog had werd heel snel doorgevoerd, persoonlijk contact is heel fijn, veel beter dan in een groot bedrijf. Dienstverlening is dus super! Tocomfy is een echte aanrader, Nina en Jim zijn toppers!!!! Groetjes Estrela, Kinderdagverblijf De Kleine Buddha en BSO De Buddha Kids
Music Care
www.musiccare.nl
Lees verder
Super blij met onze nieuwe website dankzij Nina en Jim. Ze hebben het echt naar een hoger niveau gebracht, waardoor we van verschillende klanten complimenten krijgen. Daarnaast verloopt de communicatie fijn, luisteren goed naar je wensen en weten het nog beter uit te voeren.
Walk in Concept
www.walkinconcept.nl
Lees verder
Afgelopen jaar met de eerste lockdown zijn wij terecht gekomen bij Tocomfy voor het bouwen van een webshop. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren. Duidelijke uitleg, altijd bereid om te helpen en een snelle communicatie. Ondanks dat we alweer een jaar verder zijn blijven ze nog altijd even betrokken. Zeker een aanrader om een samenwerking aan te gaan, het is een heel fijn bedrijf.
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen over Webdesigner Cuijk

Naast een website heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud nodig. Zo zorg je er namelijk voor dat je website zichtbaar wordt voor anderen en dat hij up-to-date blijft. Dat is in deze tijd namelijk wel belangrijk. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Tijdens de briefing nemen we dit samen door en kijken we waar wij jullie mee kunnen helpen. 

Ja, dat kan! Hiervoor werken wij op uurbasis, maar het is ook mogelijk om een strippenkaart bij ons af te nemen. Met deze strippenkaart kun je een x aantal uren per jaar inzetten om bijvoorbeeld wijzigingen aan te brengen aan jouw website. Ook kun je ons met deze strippenkaart voor andere diensten op het gebied van online marketing inzetten. 

Wij werken altijd met WordPress. Dit is erg gebruiksvriendelijk en daardoor kun jij eventueel ook zelf kleine aanpassingen doen aan de website. 

Nee, je bent zeker niet verplicht om dit bij ons af te nemen. We houden niet van verplichtingen 🙂 Wel is het natuurlijk mogelijk om de hosting en het onderhoud bij ons af te nemen. Dit kunnen we bespreken tijdens onze eerste kennismaking. 

Ja, de prijs staat helemaal vast. Als je uiteindelijk toch iets extra’s wil, dan bespreken we dat samen en laten wij duidelijk weten wat hier eventueel de meerprijs van is. Je staat in ieder geval nooit voor verassingen. 

Hoelang het duurt tot jouw website de lucht in kan hangt af van verschillende factoren. Hoe groot wordt jouw website? Komt er een geheel ontwerp aan vooraf of kunnen wij direct beginnen met bouwen? Dit bespreken we tijdens onze eerste kennismaking. 

Ja, een contactformulier is altijd inbegrepen op de website. Je kunt deze zelf invullen en wat er in het contactformulier mag komen te staan. ee

Ja, dat kan! Wij bieden een standaard SEO pakket aan waarin wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden, dat jouw website vindbaar wordt op Google en waarbij we jouw website koppelen aan Google Analytics. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons.