“WALLLL is voor ons naast een extra bedrijf ook een leerschool. Op marketing gebied kunnen wij hier alles testen en in de praktijk ervaren voordat wij dit aanbieden aan onze klanten.”

Jim Plaum / Content manager

Wij zijn in 2017 met WALLLL begonnen vanuit de hobby van Jim, namelijk fotografie. Nina daarentegen is van thuis uit opgegroeid met affiniteit voor interieur en dit hebben wij op deze manier gecombineerd in een postershop.

Al snel kregen wij van andere ondernemers de vraag of wij hen konden ondersteunen op marketing gebied. Het leek ons erg leuk om nog meer ondernemers te helpen en daaruit is Tocomfy ontstaan. Inmiddels zijn de rollen dus omgedraaid en is Tocomfy de groeimotor en WALLLL het verkenningspad. 

Voor WALLLL maken en beheren wij de webshop, social media kanalen, advertenties en het aanbod. Daarnaast maken wij alle uitingen en content zelf. Ook hebben wij een nieuwsbrief die wij versturen naar onze klanten. Hierin automatiseren wij zo veel mogelijk en plannen wij alles vooruit zodat het nooit ten koste gaat van onze marketing klanten.

Sfeerbeelden