Videoproductie

Uitleganimatie laten maken

Een uitleganimatie is een type video die speciaal is ontworpen om een idee, product, dienst of concept snel en duidelijk uit te leggen. Het is perfect om je kijkers te boeien en tegelijkertijd complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen. Uitleganimaties gebruiken meestal visuele uitdrukkingen zoals storytelling, iconen, illustraties en motion graphics die beknopt en gemakkelijk te begrijpen zijn. Met een explainer video kunnen bedrijven hun unieke waardepropositie snel en eenvoudig uitleggen, zodat klanten begrijpen waarom ze hen moeten verkiezen boven concurrenten. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om potentiële klanten aan u te binden, zijn uitleganimaties een erg goede keuze. 

Video afspelen
uitleganimatie-laten-maken-prijs

Hoeveel kost het om een uitleganimatie te laten maken?

De prijs om een uitleganimatie te laten maken hangt sterk af van de complexiteit van de animatie en het budget van de productie. De kosten zijn afhankelijk van de kwaliteit, lengte, graphics, personages en achtergronden. Onze uitleganimaties worden professioneel ontworpen met diverse decors en verhaallijnen. Hierdoor zal uw boodschap nog beter bij uw doelgroep overkomen. 

Explainer video laten maken

Heeft u er ooit aan gedacht om een explainer video te laten maken voor uw product of dienst? Uitlegvideo’s kunnen een geweldige manier zijn om de betrokkenheid bij uw merk te vergroten en nieuwe leads te genereren. Niet alleen voegen explainer video’s een interactief element toe aan marketing, ze bieden ook een krachtige manier om de waarde van wat u aanbiedt te communiceren. Met onze hulp kunt u een explainer video maken die duidelijk de voordelen van uw product of dienst overbrengt en klanten verleidt tot actie. Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheiden bij het maken van een explainer video. 

uitleganimatie laten maken

Een uitleganimatie laten maken is dus een goed idee. Maar hoe pakken we dat aan?

Ontwerp

Aan de hand van het onderwerp waar jullie graag een uitleganimatie van zouden willen, bedenken we samen een verhaallijn. Zodra de verhaallijn akkoord is, starten we met het ontwerp. We denken de personages uit, creëren achtergronden en kijken welke lengte goed bij de video zou passen.

Animeren

Nadat het ontwerp klaar is, begint het animeren en het uitdiepen van alle belangrijke details van de uitleganimatie. Tussendoor sturen wij delen van de explainer video, waar jullie feedback op mogen geven.

Wanneer de uitleganimatie helemaal klaar is, ontvangen jullie de video via WeTransfer, zodat jullie hem overal kunnen delen.

Simac
Pathe
Voltage-tilburg
ABC Logo

Waarom kies je voor Tocomfy?

Met Tocomfy weet je zeker dat je uitleganimatie een succes wordt. Met ruim 5 jaar ervaring weten wij ieder project op een creatieve en professionele manier aan te pakken. Dit volgens onze eigen vaste werkwijze die we de afgelopen vijf jaar ontwikkeld hebben. We zijn jong, creatief en flexibel waarbij we jouw wensen altijd op de eerste plek zetten. Natuurlijk geven we ook altijd eerlijk advies, ook als het tegen jullie eerste gedachte in gaat.

Door samen te werken met Tocomfy ben je verzekerd van snelheid en kwaliteit.

  • Wij bieden maatwerk. Elke uitleganimatie is anders, net zoals ieder bedrijf anders is.
  • Wij verbeelden jouw identiteit
  • Wij verzorgen alles van idee tot oplevering
  • Wij geloven in een mix van voorbereiding en spontaniteit, een oprechte boodschap.
  • Wij creëren haarscherp beeld, met Netflix approved camera’s

Ieder project zien wij als een samenwerking. Wij nemen de lead, hebben de benodigde kennis en ervaring, maar het is jouw video en jouw boodschap. Samen gaan we ontdekken hoe dit het beste verwoord en in beeld gebracht kan worden.

Tocomfy-uitleganimatie

Veelgestelde vragen over een uitleganimatie

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van uitleganimaties. Dit betekent dat wij voor verschillende bedrijven uiteenlopende explainer video’s hebben gemaakt. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden die wij jouw bedrijf kunnen bieden, neem dan vooral contact met ons op.

Het creatieve proces, van het bedenken tot de uiteindelijke aflevering, is in iedere situatie anders. Dit is afhankelijk van de moeilijkheid van de video’s en de revisies. Wij streven ernaar om het hele traject in goede communicatie te doen, waardoor de uitleganimatie zo snel mogelijk het resultaat bereikt dat bij jouw doelgroep aansluit. 

Een uitleganimatie kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Wil je bijvoorbeeld vertellen waar je bedrijf in uitblinkt of juist een ander onderwerp wat verder uitdiepen? Het kan allemaal. Daarnaast is iedere explainer video uniek, waardoor het altijd interessant blijft om te kijken.